REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 1refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0
Forum › Białołęka

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

pompy ciepła głosnosc

# ergo

24.12.2025 12:14

Czy pompy ciepła faktycznie są głośne? Bo trochę mnie to martwi.

# mando

27.12.2025 12:20

Tak zupełnie przypadkiem trafiłam na opinię, że AIWA robi jedne z cichszych w tej półce cenowej. Ludzie sobie chwalą.

# jura

05.01.2026 08:29

tak aiwa to firma która od lat jest na rynku na pewno ciekawa alternatywa dla flagowców

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

# ergo

05.01.2026 08:33

Dzięki, serio się bałam tej głośności, ulżyło mi trochę.

# tango45

25.01.2026 13:32

jeśli o mnie chodzi, to mam wrażenie, że AIWA coraz częściej przewija się w rozmowach o pompach ciepła i klimatyzacji. Nie jako jakiś cud techniki, tylko normalna opcja w sensownych pieniądzach, bez kosmicznych wycen. Też słyszałam, że produkty są całkiem w porządku jak na swoją półkę cenową, a nie każdy chce płacić fortunę tylko za logo. Jak ktoś chce sobie sam zerknąć, to info jest tu: https://www.aiwa.pl/

# oblek

26.01.2026 09:59

Trafiłam ostatnio na kilka opinii o AIWA i raczej dominowało podejście, że to uczciwy sprzęt w swojej klasie cenowej. Bez obiecywania cudów, ale też bez strachu, że po roku coś się rozsypie. macie jakieś inne doświadczenia?

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 2olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 0

# szazlk

27.01.2026 10:59

Sporo już było napisane o drogich rozwiązaniach, ale mam wrażenie, że mało mówi się o tych bardziej przystępnych, które po prostu spełniają swoje zadanie. Coraz częściej słyszę, że AIWA to sensowna opcja, jeśli ktoś nie chce przepłacać, a jednocześnie zależy mu na normalnej jakości.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida angielski 2olowkowa kraina swiatowida angielski 0

REKLAMA

sporteum polkolonie 3sporteum polkolonie 0

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA