Forum › Bemowo
# nick 04.02.2013 10:26 |
|
b.dziekujemy,ze pokazaliscie Panstwo ul,Bawelniana.Od lat nie remontowana.
W jeszcze gorszym stanie sa chodniki. Nierowne,z dziurami,studzienki telef.,to powoduje,ze zmuszeni jestesmy chodzic jednia,a to jest b niebezpieczne |
# Oj tam, oj tam... 05.02.2013 22:31 |
|
Ten cały Gręziak to chyba z choinki się urwał. Już widzę, jak urzędasy przejmują się stanem jakiejś zdewastowanej uliczki tylko dlatego, że któś przysłał im meila. O, święta naiwności...
|
# max 21.02.2013 23:09 |
|
Dobrze ze na GMAILa, bo pod natlokiem maili nie wiem czy inne serwery by sobie poradzily ;)
|
# max 21.02.2013 23:11 |
|
ale pomysl dobry - gratulacje. mam nadzieje, ze czyny tez wejda w zycie i nie latajac tymczasowo smola, a wycinajac ladnie duzy kwadrat i zgodnie z technika budowania nowoczesnych ulic wykonane!!!
|
# gość 06.03.2013 21:41 |
|
Widawska przy skręcie w Wolfkego, przed światłami od strony Wrocławskiej.
|
# MIESZKANKA BEMOWA 29.03.2013 09:37 |
|
Urząd Miasta wciąż ignoruje mieszkańców ulicy COopera, metalowe pręty wystące z płyt z których wykonana jest droga stanowią zagrożenie dla zdrowia mieszkańców. Z tego co wiem został złożony wniosek do prokuratury przeciwko Urzędowi Miasta - który zasłania się tylko tym, że nie musi naprawiaĆ drogi bo juz Wydał zezwolenie na jej budowę...urzednicy chyba sie nieco pomylili - bo do czasu rozpoczęcia budowy - TO ONI ODPOWIADAJĄ ZA DROGĘ !
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.