Forum › Białołęka
# lol 23.10.2018 19:25 |
|
oprócz Agnieszki Borowskiej, której to się należy, reszta to żałość, dawać JOWy do rady miasta to wtedy pojawia się prawdziwi kandydaci, jak np. Bartek Włodkowski
|
# Michal 23.10.2018 21:24 |
|
Białołęka jest biedna i to bardzo szkoda czas uciekać, a to taka fajna dzielnica. Przez kolejne 5 lat zostanie zniszczona :/
|
# kaszanka 23.10.2018 22:09 |
|
bije wielka mądrość z tych twarzy
jedną Panią pod tesco widziałam będę spała spokojnie,bo 5 lat nic się nie będzie u nas działo |
# ona 24.10.2018 07:45 |
|
Z większości twarzy nie bije inteligencja, a niestety jedną Panią tą z N. znam osobiście i niestety jak ta Pani zacznie coś wymyślać to będzie tragedia. Tylko Pani Borowskiej się należało, reszta out.
#kaszanka napisał(a) 23.10.2018 22:09 bije wielka mądrość z tych twarzy jedną Panią pod tesco widziałam będę spała spokojnie,bo 5 lat nic się nie będzie u nas działo |
# miastowe 24.10.2018 10:31 |
|
#Michal napisał(a) 23.10.2018 21:24 no przeca bendom robili jak trza bo przeca obiecali i my znofu kupywaliśmy ich obietnice bo przeca w tefauenie muwili że tak bendzie europejsko na tej naszej białołence a na innych nie głosowaliśmy bo by nam tefauena wyłonczyli i co by my oglondali a w pracy to nawet foto na firmowym smarcie z wyboruf szefowi pokazałem i bendzie premia na świntaBiałołęka jest biedna i to bardzo szkoda czas uciekać, a to taka fajna dzielnica. Przez kolejne 5 lat zostanie zniszczona :/ |
# Balon 25.10.2018 21:50 |
|
Ci wszyscy którzy są niezadowoleni - mogliscie sami startować i wygrać....
|
# Gerwazy 26.10.2018 07:31 |
|
#Balon napisał(a) 25.10.2018 21:50 Ci niezadowoleni startowali, ale nie mieli tyle milionów na kampanię, przeprowadzałem dla siebie ankietę wśród mieszkańców i 80% głosowało na ludzi z bilbordów nie znając ich kompletnie i ich programu, a tylko głosowali na KO, bo bali się pisu, zamiast oddać głos na ruchy miejskie np. albo społeczników.Ci wszyscy którzy są niezadowoleni - mogliscie sami startować i wygrać.... |
# miastowe 26.10.2018 07:37 |
|
my znofu kupywaliśmy ich obietnice bo przeca w tefauenie muwili że tak bendzie europejsko na tej naszej białołence a na innych nie głosowaliśmy bo by nam tefauena wyłonczyli i co by my oglondali
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.