REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Okna Jelenia Góra

mikowachu

29.11.2024 21:03

Jeśli stoicie przed wyborem nowych okien, to z czystym sumieniem mogę polecić lokalną firmę- w moim przypadku okazało się to strzałem w dziesiątkę. Szukałem czegoś solidnego, co wytrzyma lata, a jednocześnie będzie dobrze wyglądać i zapewni świetną izolację. Trafiłem na ekipę, która nie tylko dostarczyła mi okna wysokiej jakości, ale też doradziła, jakie rozwiązania będą najlepsze do mojego domu. Jest to firma Janex Okna Jelenia Góra https://janex-okna.pl/okna-jelenia-gora/. Montaż przebiegł bardzo sprawnie, bez zbędnego bałaganu, a wszystko zostało zrobione zgodnie z ustaleniami. Duży plus za świetny kontakt z klientem - na każdym etapie wiedziałem, co się dzieje, i mogłem liczyć na konkretne odpowiedzi na moje pytania. Ceny też bardzo rozsądne, szczególnie w porównaniu do większych, "sieciówkowych" firm, które czasem zdzierają za samą markę. Teraz moje mieszkanie nie tylko wygląda dużo lepiej, ale też od razu czuć różnicę w izolacji - zimą ciepło, latem chłodniej. Jeśli szukacie porządnych okien w Jeleniej Górze, naprawdę warto postawić na lokalnych fachowców. Ja jestem mega zadowolony.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy