REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ogólnie o parkowaniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banan

20.10.2003 12:22

Ponownie o parkowaniu ale może się przyda komuś.

A propo parkowania przy Topolowej: rano tylko tam staje na chwile bo szkoda mi czasu na pieszy spacer z Akacji I i z powrotem bo musze na 8 do roboty się wyrabiać. I nie patrze na zakaz bo jakiś idiota go postawił. Przy sklepach-"KAN-WA" itd. -muszą być miejsca parkingowe, a jak ich władza nie utala to trzeba ją olać może następna coś zmieni. Chodniki przy Topolowej są w sumie trzy:przy samym bloku, przy krawędzi jedni i po przeciwnej stronie jezdni więc zagrożenie nie stwarzam podobnie jak inni klienci. Nie powinni tam parkować na noc mieszkańcy, którzy mają prawo wjazdu na strzeżone osiedle i tam mieli by pilnowane samochody, a klienci nie swarzali by zagrożenia wyszukując wolnego miejsca. Osobiście mieszkam na Akacjach I i też patrzę ze zgrozą jak współlokatorzy parkują na ukos lub nie centralnie na miejscu parkingowym zajmując 1 samochodem 2 miejsca, a później inni muszą parkować wzdłóż ciągów pieszych. Patrząc po tablicach rej. są to i "miejcowi" i napływowi. Ja osobiście parkuję zawsze pod ekierkę i do tego zamego namawiam. Dla ułatwienia powiem dla standardowego osobowego powinno się zostawić widoczne w lusretku skierowanym do dołu widoaczne 1,5 do dwóch kostek BAUMA. W tedy samochód stoi po środku miejsca parkingowego i o ile sąsiad zaparkuje tak samo to i on i ty nie powinieneś mieć problemów z wysiadką i wypakunkiem. Pozdrawiam

# Gonzo

20.10.2003 12:28

no stary, tyle chodników i ty jeszcze narzekasz :) a ja na Podróżniczej żadnego chodnika nie mam !!!

banan

20.10.2003 12:51

A propo Topolowej to nie nażekanie tylko stwierdzenie faktu, a cały tekst jest kopią tego co dopisałem do jakiegoś starego wątku na ten temat pt."Koniec z parkującymi wzdłuż Topolowej".
Pozdrawiam

REKLAMA

# Gonzo

20.10.2003 13:38

Spoko, ja poprostu zazdroszczę ci chodnika :)

# eeee

20.10.2003 13:47

mam nadzieję że parkowanie na Topolowej się skończy zarówno dla klientów jak i dla mieszkańców z sąsiednich bloków którzy to parkują pod blokiem 9G a są to miszkancy bloku obok którzy się ogrodzili jak i mieszkańcy ul. Odkrytej 44
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025