Forum › Białołęka
No i będzie most!!!
# Mostowy 28.07.2006 09:17 |
|
27.07.06 ogłoszono przetarg na zaprojektowanie i budowę mostu.
|
# Maryjan 28.07.2006 11:32 |
|
Też coś, np. Gazeta Wyborcza jest pełna ogłoszeń.
|
# Na prawo most, na lewo most 28.07.2006 12:00 |
|
Maryjan, ale czy ogłoszenia w GW są o moście?
No, no Adaś Michnik główny mostowy RP. Ma doświadczenie jak budować mosty między rzekomymi opozycjonistami a generałami (Wojtkiem i Czesławem). |
# Ciemny lud to kupi 28.07.2006 13:15 |
|
W czasie poprzedniej kampanii wyborczej obiecywano Most Północny w 2006 roku. Teraz jest następna kampania...
|
# Kazio 28.07.2006 15:09 |
|
Mnie te wieści już nie podniecają. PIS wstydu nie ma - nie zrobili nic w sprawie mostu przez cztery lata. Dla mnie dokładnie nic, bo jesteśmy w punkcie wyjścia a nawet gorzej, bo wzrósł ruch na grocie i pogorszył się jego stan techniczny. Pora wziąć się do roboty a nie snuć futurystyczne opowieści.
|
# Patrzcie oto 1. postulat 28.07.2006 16:16 |
|
z postu: #Maryjan 2006.07.21 08:26
(...) Marcinkiewicz zdobędzie w wyborach na urząd prezydenta miasta grupę 75 tys głosów jeżeli do jesieni: - zbuduje most północny; - poszerzy ul modlińską; - doprowadzi tramwaj i metro do białołęki; - zmodernizuję most grota. Wtedy na pewniaka głosy ma w kieszeni. czekamy, az PAJAC obieca reszte! |
# Maryjan 29.07.2006 13:16 |
|
Do Mostowego: osobiście mnie grzeje kto wystawi przeprawę, Mietek, Adaś, Wojtek czy Czesiek, może być również 1 DP im Kościuszki - ona ma wprawę w forsowaniu Wisły. pa
|
# PiSarz 01.08.2006 21:04 |
|
Identyczna sytuacja jak w poprzednich wyborach, nagle okazuje się że wszystko możliwe TYLKO na mnie zagłosujcie. a po wyborach KIJ wam w RYJ. Stójcie w korkach ja i tak jeżdzę na sygnale więc tem most mam w d...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.