REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

nie będzie strony internetowej

# st asp.Marek Białecki

17.10.2003 21:21

Planowałem z innymi funkcjonariuszami utworzenie specjalnej strony internetowej. Ten pomysł nie zdobył aprobaty naszych podwładnych, związku z tym przepraszam mieszkańców za obietnicę której nie spełnimy.
- z poważniem Marek Białecki

# Felo komendant

17.10.2003 21:23

Chłopak z olsztyna i już chciałby rządzić naszym prowincjonalnym choc pieknym posterunkiem.

# Stiffer

18.10.2003 17:07

Może by coś zmienił.Może nawet na lepsze....

REKLAMA

# jureg

19.10.2003 12:35

To proponuje - poprzyjmy pomysl pana Aspiranta
Kto za - niech sie wpisuje.
Zobaczymy co warta jest opinia publiczna dla podwladnych(?)

# lidka

19.10.2003 21:49

Jestem jak najbardziej za,i juz! a może chłopcy nie kumają komputera to przeciez można przeszkolić nawet spolecznie może nawet znajda się wolontariusze wśród forumowiczów

# Gonzo

20.10.2003 12:24

ja za :)

REKLAMA

# Kotkaa

20.10.2003 21:57

Absolutnie za!

# PQ

21.10.2003 08:33

Dołączam swoje za!!

# rudolf

22.10.2003 21:07

Ja też za!!!!

REKLAMA

# Duśka

05.11.2003 20:15

I ja. Duśka

# Pablo

30.04.2005 18:00

zaa

Matka_Sławka_z_Gdańska

03.05.2005 23:01

A wiec zamysliles sobie (?) zalozenie specjalnej strony internetowej. A podwladni postukali sie w czolo i powiedzieli: Sorry Winetou ! I teraz przepraszasz mieszkańców za obietnicę, której nie spełnisz ...no.... chyba sie tu posr...my ...
Przepraszasz ? Ha, ha, ha .... twoi podwladni to madrzy ludzie, na korytarzu, powinii cie spompowac, jak kota i tak ci po tych pompkach za..bac lbem w podloge, zebys mozg wysmarkal nosem, ty fantasto wirtualny utrzymywany za publiczne pieniadze !
Do roboty ! Na ulice ! Rozumiesz chlopcze - na ulice ! Bo tam jest miejsce dla takich jak ty , bo po to cie milicjantka z ubeckiej kantyny rodzila... he, he... zeby obchod grzac na nogach przez cala noc do switu i trzewiki panstwowe zdzierac dla dobra socjalistycznej Ojczyzny (sic !) , ty ....... ha, ha... , ''webmasterze'' za 1400 z Rakowieckiej ! Lub z Kalisza ... he, ha....
Duska ? .... a co ty tam znowu gotujesz, kuchto jedna snujaca sie po zalach nabialowych francuskiej sieci handlowej ?

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024