Forum › Białołęka
nie będzie strony internetowej
# st asp.Marek Białecki 17.10.2003 21:21 |
|
Planowałem z innymi funkcjonariuszami utworzenie specjalnej strony internetowej. Ten pomysł nie zdobył aprobaty naszych podwładnych, związku z tym przepraszam mieszkańców za obietnicę której nie spełnimy.
- z poważniem Marek Białecki |
# Felo komendant 17.10.2003 21:23 |
|
Chłopak z olsztyna i już chciałby rządzić naszym prowincjonalnym choc pieknym posterunkiem.
|
# Stiffer 18.10.2003 17:07 |
|
Może by coś zmienił.Może nawet na lepsze....
|
# jureg 19.10.2003 12:35 |
|
To proponuje - poprzyjmy pomysl pana Aspiranta
Kto za - niech sie wpisuje. Zobaczymy co warta jest opinia publiczna dla podwladnych(?) |
# lidka 19.10.2003 21:49 |
|
Jestem jak najbardziej za,i juz! a może chłopcy nie kumają komputera to przeciez można przeszkolić nawet spolecznie może nawet znajda się wolontariusze wśród forumowiczów
|
# Gonzo 20.10.2003 12:24 |
|
ja za :)
|
# Kotkaa 20.10.2003 21:57 |
|
Absolutnie za!
|
# PQ 21.10.2003 08:33 |
|
Dołączam swoje za!!
|
# rudolf 22.10.2003 21:07 |
|
Ja też za!!!!
|
# Duśka 05.11.2003 20:15 |
|
I ja. Duśka
|
# Pablo 30.04.2005 18:00 |
|
zaa
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 03.05.2005 23:01 |
|
A wiec zamysliles sobie (?) zalozenie specjalnej strony internetowej. A podwladni postukali sie w czolo i powiedzieli: Sorry Winetou ! I teraz przepraszasz mieszkańców za obietnicę, której nie spełnisz ...no.... chyba sie tu posr...my ...
Przepraszasz ? Ha, ha, ha .... twoi podwladni to madrzy ludzie, na korytarzu, powinii cie spompowac, jak kota i tak ci po tych pompkach za..bac lbem w podloge, zebys mozg wysmarkal nosem, ty fantasto wirtualny utrzymywany za publiczne pieniadze ! Do roboty ! Na ulice ! Rozumiesz chlopcze - na ulice ! Bo tam jest miejsce dla takich jak ty , bo po to cie milicjantka z ubeckiej kantyny rodzila... he, he... zeby obchod grzac na nogach przez cala noc do switu i trzewiki panstwowe zdzierac dla dobra socjalistycznej Ojczyzny (sic !) , ty ....... ha, ha... , ''webmasterze'' za 1400 z Rakowieckiej ! Lub z Kalisza ... he, ha.... Duska ? .... a co ty tam znowu gotujesz, kuchto jedna snujaca sie po zalach nabialowych francuskiej sieci handlowej ? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.