Forum › Warszawa
Most
# jola 26.02.2003 14:36 |
|
"Życie Warszawy" z 25.02.br. Wywiad z prezydentem W-wy Lechem Kaczyńskim, cytat:
"- A budowa kolejnego mostu? Mówił Pan, że miasta nie stać na budowę dwóch jednocześnie. Który zatem będzie pierwszy: Północny czy Na Zaporze? - Raczej Północny. W charakterze żartu mogę powiedzieć, że mnie prywatnie jest wszystko jedno, bo ani jednym, ani drugim mostem mi nie po drodze do rodziny i znajomych. Natomiast znaczna część mojego zarządu ma powody preferować powstanie mostu Na Zaporze (śmiech)". Mnie osobiście jakoś nie do śmiechu. Po przeczytaniu tej wypowiedzi śmiem przypuszczać, że właśnie z powodu preferowania budowy mostu Na Zaporze przez znaczną część zarządu możemy zapomnieć o szybkim powstaniu mostu Północnego. Prywatna obojętność p. prezydenta też jakoś mnie nie bawi. |
# Jola 26.02.2003 19:39 |
|
A któż to podszywa sie pode mnie i przeniósł ten temat z forum Białołęki?
|
# jolanda 28.02.2003 15:56 |
|
ja JOLANDA
|
# Fałsz i obłuda 06.03.2003 08:37 |
|
Fałsz i obłuda
|
# mały 20.06.2003 22:35 |
|
północny most jest potrzebny z białołeki nie można przejechać na grota od ratusza białołeki są takie korki że chej ostatnio spóźniłem się do pracy i wyjechałem prawie 1,5 wcześniej na wystarczy jak bym wychodził 30-40 minut wczesniej
|
cezar 24.07.2003 17:39 |
|
Zgadzam sie , Most Północny jest BARDZO potrzebny Białołece, Niech Kaczor nie bedzie taki cwany bo mu jutro na masie znowu zablokujemy całe miasto i kilka mostów niech sobie postoi w korku w taki upał.... ehhh Tylko powiesic takiego za jaja (jesli posiada)
|
# olan 27.11.2013 14:53 |
|
Najlepszą formą na odchudzanie są regularne ćwiczenia + dieta.
___________________________ Specjalista neurolog Warszawa- http://gabinetneurologiczny.com/ |
# kruszywo 13.02.2014 17:57 |
|
E tam, Edward Gierek niegdyś obiecał budowę i oddanie do użytkowania mostów w Warszawie co pięć lat.
Tak, że z jego niespełnionych obietnic Warszawa dotychczas powinna mieć 9 sprawnie działających mostów drogowych przez Wisłę. |
# Myszka 11.03.2014 18:38 |
|
Nie 9 a już 12 bo 3 były (Gdański, Śląsko-Dąbrowski, Poniatowskiego), naucz sie liczyc. a poza tym masz rację.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.