REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Miś

02.10.2011 10:40

Most Północny dla ruchu samochodowego - pod koniec grudnia 2011 r . Co za wierutna bzdura, nie trzeba znać się na budownictwie aby stwierdzić,że jest bardzo dużo do zrobienia. A pani Anna Sadowska jak robot te wierutne bzdury przyjmuje i klepie w internecie nie zadając rozmówcom trudnych pytań , wydaje mi się, że chyba nawet nie wie gdzie przebiega ta trasa, przykład estakada na Modlinskiej / Obrazkowa/do chwili obecnej to stan w 1/3. Rozmawiałem z kilkoma robotnikami w trakcie przejażdzek rowerowych wzdłuż trasy po obu stronach Wisły -mówiąc wstęgi do przecięcia w grudniu słyszałem odpowiedz ale pewnie przyszłego roku no może w połowie i im daję wiarę a nie propagandzie przedwyborczej

# njb2l

03.10.2011 15:34

dokładnie, jeszcze jest strasznie dużo do zrobienia. W tragicznym stanie są obiekty w okolicach obrazkowej i modlińskiej. Jeżeli to zostanie otwarte w grudniu pewnie po miesiącu się rozleci. Dlaczego nikt tego nie kontroluje!!!

# cobra22

04.10.2011 12:50

Most Północny pod choinkę-2012r.

REKLAMA

# Miś

17.10.2011 21:45

Estakada przy Modlińskiej - Obrazkowej - kompletnie nic się nie robi no cóż wina przebiegającej sieci wysokiego napięcia./ prace przerwane/ A czy nie można zacząć budowę estakady od strony południowej no nie a dlaczego. odpowiadam - mogą się obie nie połączyć. Za taką POLSKĘ w BUDOWIE to ja dziękuję.

# Miś

19.10.2011 09:32

Wczoraj w Kurierze Warszawskim przekazano informację "ciemnemu ludowi", że estakada przy Modlińskiej- Obrazkowej będzie budowana w 2012 r. A więc PO zakończyło oficjalnie propagandę wyborczą. Gratulacje.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni