Forum › Bielany
Med24, czy ktoś korzystał?
# julax 24.04.2023 13:11 |
|
Hej kochani czy ktoś z was korzystał może z Med24 i może podzielić się wrażeniami? Chciałabym sobie tym sposobem przedłużać swoje leki na tarczycę bo nie ukrywam że wizyta u specjalisty co miesiąc to spory koszt, a tu znacznie mniej chcą za przedłużenie recepty :)
|
# nossy 26.04.2023 11:56 |
|
No ja polecam bo korzystam regularnie czy to z ewizyt czy z przedłużania recept. Jedyn z czego nie korzystałam to z L4 ale to wiadomo od lekarza zależy czy ci wystawi.
|
# mańka 27.04.2023 10:34 |
|
No tak bo jakby każdemu wystawiali to wiadomo że to podejrzane. Dobrze że jednak tak nie robią i sprawdzają, czy komuś się należy l4, czy nie :)
|
# lontek 04.05.2023 10:45 |
|
Dziękuję bardzo za opinie,ściągnę sobie ich apkę i przetestuję tym bardziej że widziałam że pierwsza wizyta jest taniej to za dużo nie tracę w razie W
|
# Kidson 17.08.2023 15:34 |
|
Korzystam regularnie od kilku miesiecy, bez problemu lekarz wystawia jak przesle sie dokumentacje medyczna ktora pokazuje że wczesniej lekarz zalecil dany lek - nie moze byc starsza niz 12 miesiecy. Dzieki temu nie place 250 zl za wizyte u dermatologa ;)
#julax napisał(a) 24.04.2023 13:11 Hej kochani czy ktoś z was korzystał może z Med24 i może podzielić się wrażeniami? Chciałabym sobie tym sposobem przedłużać swoje leki na tarczycę bo nie ukrywam że wizyta u specjalisty co miesiąc to spory koszt, a tu znacznie mniej chcą za przedłużenie recepty :) |
# Sandra 24.09.2024 09:29 |
|
Hej, jak korzystam i jestem zadowolona, szczególnie jak jestem gdzieś na wyjeździe, czy to konsultacja dla mnie czy dla dzieci, czy recepta jak na czas - wczesniej wypisanej nie wykupię;) Naprawde super opcja - czuje zawsze sie pewniej wiedzac ze moge skorzystac z takiej konsultacji.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.