REKLAMA

olowkowa kraina 002 1olowkowa kraina 002 2olowkowa kraina 002 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

moje bielany 2moje bielany 0

Makijaż permanentny Warszawa

Kielbikk

14.10.2019 12:37

Polecacie jakiś dobry salon gdzie wykonam makijaż permanentny? Ewentualnie może być jakaś wioska pod Warszawą. Póki co interesuje mnie newlook's permanent makeup, chętnie usłyszę o nich opinie.

# Julyx

14.10.2019 13:10

Polecam salon Newlooks :) Byłam, robiłam dawno temu kreskę w linii rzęs i usta, do tej pory makijaż jest idealny, a ja zadowolona :)

śmieja

20.10.2019 19:13

Robiłam makijaż permanentny w kilku miejscach i firma Newlooks był zdecydowanie najlepszym wyborem. Makijaż wykonany dokładnie do milimetra, co przekłada się na piękny i naturalny efekt. Polecam.

REKLAMA

cemat box 2cemat box 0

# Aga89

27.10.2019 00:00

Posiadam makijaż permanentny wykonany w tym salonie, powiem krótko - najwyższa półko. Polecam bardzo serdecznie

# Kasia09876

01.11.2019 19:33

Posiadam brwi metodą microblading zrobione własnie w Newlook's. Ja wybrałam ten salon ze względu na spoko lokalizację, ale okazał być się najlepszym wyborem. Zawsze polecam go komuś kto pyta o mój makijaż,
panie linergistki znają się na rzeczy, a zabiegi bardzo komfortowe.

Kielbikk

01.11.2019 19:48

Pytałam również koleżanki w pracy o ten salon, też same dobre opinie. Jak uzbieram trochę oszczędności wybiorę się czym prędzej. Dzięki za pomoc, jak macie jeszcze jakieś opinie lub inne propozycje to chętnie przeczytam.

REKLAMA

bck lubie wracac 2bck lubie wracac 0

# Jankowska

02.11.2019 19:42

salon podobno bardzo dobry, mam dwie koleżanki które są po zabiegach w tym miejscu i sobie chwalą.

Kaisa

03.11.2019 12:25

Polecam ci tą firmę, bardzo dobra obsługa, świetna lokalizacja. Posiadam zrobione brwi, wyglądaja świetnie, a do tego naturalnie.

# teresa98

06.11.2019 14:59

2 lata temu robiłam tam makijaż permanentny oczu - kreskę w linii rzęs. Makijaż do dnia dzisiejszego zachwyca i podkreśla urodę. Osobiście polecam.

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

Kielbikk

06.11.2019 19:52

Jestem już umówiona na wizytę, będę robić brwi. Dam znać jak było i jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi.

# Jolka1313

08.11.2019 07:42

A może warto zastanowić się nad makijażem zwykłym? tym bardziej, że http://www.neomakeup.pl/baza-hd-blur.html czy kredek do brwi jest naprawdę imponująca.

śmieja

08.11.2019 23:25

Czekam zatem na opis jak wyszedł makijaż i jak ci się podoba.

REKLAMA

bck smartfon 2bck smartfon 0

Kielbikk

24.11.2019 19:37

A wyszlo super :) Makijaż baardzo mi się podoba, po kilku dniach zyskał swoją ostateczna formę i wygląda naturalnie tak jak chciałam. Salon bardzo profesjonalny, wizyta bez stresu, bez żadnych komplikacji. Ogólnie jestem mega zadowolona i dziękuję za polecenie.

śmieja

24.11.2019 19:52

Mówiłam że będzie naturalnie, wszystko za sprawą nowoczesnego sprzętu i doświadczonej kadry, wiem bo firma działa już trochę na tym rynku

# Julyx

28.11.2019 18:26

dobrze wiedzieć, że po takim czasie dalej robią dobry makijaż, właśnie nabrałam ochotę na makijaż brwi, zacznę planować wizytę niedługo.

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0

# Lolipop

10.12.2019 17:28

Posiadam makijaż permanentny z którego nie jestem zadowolona. Jestem właśnie z warszawy i pytanie brzmi czy mogłabym tam wykonać usuwanie makijażu

# dudka

01.01.2020 23:53

ja byłam w Beauty Kingdom na Sarmackiej na brwiach i polecam. Ja się zdecdyowałam za poradą linergistki na metodę microblading. Wyszło bosko! Brwi idealnie są dopasowane do moich rysów twarzy :)

śmieja

04.01.2020 20:50

Ta, w newlooks jest też usuwanie i korekta makijażu permanentnego.

REKLAMA

atal 002 2atal 002 0

# Bożenka

04.02.2020 11:41

jeśli chodzi o makijaż permanentny to według mnie linergistka w Derma Clinic na Płatniczej nie ma swobie równych. Doświadczenie Pani to jedna sprawa, ale z takim wyczuciem estetycznym i proporcji to się po prostu rodzisz.

# Asiaassia

18.03.2020 14:07

Super makijaż permanentny wykonuje facebook.com/permanenturszulaifkowicz. Pani Ula to profesjonalistka i naprawdę zna się na rzeczy. Chętnie udziela porad. Robiłam u niej usta i jestem bardzo zadowolona. Niebawem wybieram się do niej a brwi

# Asiunia

11.05.2020 10:27

Ja robiłam makijaż u Pani Marty Gorzeń. Ma gabinet na ul Żytniej. Bardzo dobrze mi go zrobiła. Jest solidna i profesjonalna. Do tego zna się na rzeczy. Polecam

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

# Pirejka

31.05.2020 21:49

Jeśli szukacie dobrych szkoleń z makijażu permanentnego polecam Akademię Nouveau Contour . Trenerki świetne, super przekazująwiedzę, można się wiele od nich nauczyc . Autorskie techniki. : nano ombre, nano lips, nano insta brows. Praca na najlepszej jakości produktach. Takie szkolenie na pewno nauczy zawodu

# Najka

15.06.2020 21:14

Ostatnio popularna jest Brow Henna - moim zdaniem lepsza opcja od makijażu permanentnego, nieinwazyjna, wygląda bardzo naturalnie :) Sama miałam robioną w salonie Lashes & Brows u Pani Patrycji Zielińskiej, efekt jest niesamowity http://patrycjazielinska.pl/ Pani Patrycja prowadzi również szkolenia (nie tylko z wyżej wymienionej metody), wiem, że jest bardzo profesjonalna, wiele osób ją chwali nie tylko za ogrom merytorycznej wiedzy, ale też świetną atmosferę podczas szkoleń.

# Iwonaa0

25.06.2020 10:45

Bardzo dobrze brwi zrobiła mi i mojej koleżance ta linergistka - facebook.com/permanenturszulaifkowicz. Długo się zastanawiałyśmy nad makijażem permanentnym i w końcu się zdecydowałyśmy. Teraz jestem bardzo zadowolona, koleżanka również. Zawsze ładnie wygląda nie rozmazuje się i nie tracę czasu na malowanie

REKLAMA

mazowia wolomin 2mazowia wolomin 0

# Iza

14.07.2020 13:12

Pani Marta Ifkowicz Gorzęń robi swietny makijaż. Zrobiła mi cudownie usta. Bez bólu i bez żadnych komplikacji. Ma odpowiedni sprzęt i odpowiednie kosmetyki i co najważniejsze ma umiejętności. Polecam

# wisienka77

15.07.2020 21:21

Ja robiłam ale w Poznaniu . Polecam na prawde szczególnie moją kochana Pania Haneczke. Gabinet Medycyny Estetycznej Madame Art www.madameart.pl. Godny polecenia

# Majeks

24.07.2020 20:00

Bardzo dobrze szkolą w Nouveau Contour,świetne trenerki to podstawa a tu tylko takie są, pokazują wiele autorskich technik, zadowolona jestem bardzo z odbytych tutaj szkoleń

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

wichurska

24.08.2020 10:58

Będąc na wakacjach w Słupsku trafiłam na studio wizażu https://www.makijazslupsk.pl/ gdzie zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Kreska zrobiona bezboleśnie i z wyczuciem przez co moje brwi dalej wyglądają naturalnie, a na takim efekcie mi najbardziej zależało.

# moniza

02.09.2020 20:16

Ja Ci mogę polecić gabinet Magdaleny Bąk na Karwińskiej. Szczerze? Według mnie to najlepsza linergistka w Warszawie. Wejdź sobie na jej FP i popatrz na prace. Robiła mi brwi i nie dość że wyszły super i szybko się zagoiły to jeszcze długo się trzymają.

# Agusia12

24.09.2020 09:50

Polecam panią Martę z Nefretete na ul Żytniej. Robiłam sobie u niej usta. Jest dokładna i profesjonalna. Ma doświadczenie i wiedzę. I potrafi też dobrze doradzić.

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

# szalonaaa

26.09.2020 22:45

Dziewczyny, mam pytanie. Pierwszy makijaż permanetny zrobiłam jakieś 2 lata temu. Co pół roku musze chodzić na dopigmentowanie.. Dodatkowo kolor jaki wychodzi mi na bwriach wpada w ciemny bordowy? Czy to wina mojej skóry czy pigementu używanego w salonie?

# Kasiakaskaka

26.10.2020 12:17

Bardzo dobra liergistką jest facebook.com/permanenturszulaifkowicz. Z koleżanką zrobiłyśmy u sobie u niej brwi. Wyszły cudownie. Kobeta zna się na swojej pracy ma doświadczenie i dobra rękę. No i pracuje na dobrym sprzęcie i dobrych materiałach

# izkaaka

28.12.2020 14:34

Ja te robiłam makijaż u pani Marty w Nefretete na Żytniej. Super babka która zna się na swojej pracy. Pracuje na dobrych materiałach, jest dokładna i ma doświadczenie i wiedzę. Jestem mega zadowolona

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

Beata1407

03.01.2021 17:25

#Majeks napisał(a) 24.07.2020 20:00
Bardzo dobrze szkolą w Nouveau Contour,świetne trenerki to podstawa a tu tylko takie są, pokazują wiele autorskich technik, zadowolona jestem bardzo z odbytych tutaj szkoleń

Czesc polecam dziewczynę co prawda dojezdza do klientek ale jest świetna. Ma masę klientek i wykonuje tez medycynę estetyczna .Brwi idealne ,naturalne super kolory robi brwi .Indywidualnie ocenia i dobiera do klientki.Moge udostępnić nr tel .Serdecznie polecam ma na imię Edyta

# Agnieszka

04.01.2021 11:55

Ja polecam panią Ulę Ifkowicz. Ma gabinet na ul Żytniej. Bardzo miła i profesjonalna pani. Ma odpowiednie podejście do klientek, jest kontaktowa i przystępnie wyjaśnia wszystkie obawy. Nie ukrywam że trochę się obawiałam ale efekt mnie bardzo miło zaskoczył. Jest super

# danieldan

19.02.2021 08:55

Dzięki za artykuł, właśnie szukałem czegoś takiego.
Bardzo polecam ten artykuł: https://iamore.pl/wedding-planner/

# Mimiczka

21.02.2021 15:29

gabinet Magdaleny Bąk na Karwińskiej - w Warszawie nie ma lepszej osoby od makijażu permanentnego. Pani Magda ma świetne wyczucie estetyki i proporcji :)

# Izunika

02.04.2021 13:01

Bardzo dobry makijaż zrobiła mi i mojej koleżance pani Marta Ifkowicz Gorzeń. Profesjonalny gabinet. Pani Marta ma dobrą rękę i używa dobrej jakości materiałów. Chętnie tez doradzi i zaproponuje dobrej jakości kosmetyki

# Korcia30

29.05.2021 23:06

Jeśli szukacie sprawdzonych pigmentów do makijażu permanentnego, to tylko MOs Beauty Shop i ich MOs Permanent, czyli linia produktów do makijażu permanentnego.

# Monia30

01.09.2021 10:50

Widzę, że nie tylko ja jestem klientką Pani Magdaleny Bąk ;) Ja też jestem bardzo zadowolona z brwi, jakie mi zrobiła. Ona jest top of the top jeśli chodzi linergistki!
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni