Forum › Warszawa
Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna
# psychomedic 12.06.2016 16:44 |
|
Najlepsza Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna PsychoMedic.pl
www.psychomedic.pl Jesteśmy nowoczesną Kliniką Psychologiczno Psychiatryczną NZOZ PsychoMedic.pl prowadzoną przez wysokospecjalistyczny zespół pracowników w dziedzinie zdrowia psychicznego. W naszej poradni przyjmują profesorowie oraz ordynatorzy psychiatrzy wyłącznie z najlepszych klinik w Polsce oraz dyplomowani psychoterapeuci, dietetycy oraz lekarz seksuolog. Usługi świadczymy dla Państwa 7 dni w tygodniu, co jest naszym atutem. Zapewniamy także wizyty domowe. Zapewniamy profesjonalną diagnostykę psychologiczną. Dostosowujemy do każdego Pacjenta indywidualną metodę leczenia. Dla naszych wszystkich Pacjentów posiadamy bezpłatny parking. Zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszych kompleksowych usług oraz porad specjalistów! ochota@psychomedic.pl tel. 22 253 88 88 ul. Filtrowa 62 02-057 Warszawa woj. mazowieckie Godziny otwarcia: Pn-Pt.: 8.00-21.00 So-Nd.: 9.00-21.00 |
maniekkk131 13.06.2016 10:48 |
|
Od jakiegoś czasu zastanawiam się http://www.naszporadnik.pl/jak-szybko-zasnac/. Chyba mam bezsenność. Czy w klinice uzyskam pomoc związany właśnie z zaburzeniami snu?
|
# Karynna 19.10.2016 13:08 |
|
Moja znajoma z Małopolski leczyła nerwicę natręctw w http://gabinetypsychologiczne.com.pl/nerwicanatrectw/ . Czy Państwo również zajmujecie się takim tematem?
|
ewkaa 17.11.2016 00:35 |
|
W Psychomedic mają bardzo dobrych specjalistów. Klinika jest czynna 7 dni w tygodniu, także można dopasować terminy wizyt do swoich obowiązków i zajęć. Z tego, co wiem prowadzą także terapię przez Skype, jak ktoś nie chce albo nie ma możliwości chodzić na psychoterapię stacjonarnie.
|
# Damian 31.08.2020 15:10 |
|
W Warszawie na Powiślu na pewno Ci pomogą: www.widokipsychoterapia.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.