REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Klinika leczenia niepłodności w Warszawie - która?

# 87Karolina

01.05.2016 10:28

Hej, witam wszystkich. Razem z mężem od roku staramy się o dziecko. Niestety bez skutku. Nadszedł czas, aby w końcu udać się z tym do lekarza. I tutaj pojawia się problem. Nie mam się kogo doradzić, którą klinikę wybrać, którego lekarza. W Warszawie działa ich tak wiele... Na portalu http://www.chcemybycrodzicami.pl znalazłam taką krótką listę wybierając województwo mazowieckie - czy możecie powiedzieć, czy któraś z tych klinik jest godna uwagi, polecenia? A może jeszcze jakąś inną powinnam wybrać? Będę wdzięczna za pomoc.

# Toudii

12.05.2016 16:07

Spróbuj w tej która ma najlepsze oceny, zadbaj też o wsparcie psychologa w tych trudnych dla was chwilach, jeśli takiej pomocy nie gwarantuje dana klinika, zawsze może skorzystać ze z pomocy psychologicznej w Pyschomedic. To ważne bo często niepłodność dosłownie "siedzi w naszej głowie" i odpowiednie nastawienie może wiele zmienić...

# mrówka

30.06.2016 16:02

W Warszawie to ja polecam invimedu moja siostra tam była i zachwalała. Zwłaszcza to, że mogła skorzystać z porady psychologicznej po nieudanych transferach. Bardzo to przeżyła... no ale już jest ok rok leczenia i niebawem będziemy mieli nowego członka rodziny :)
A może już gdzieś byłaś? Trochę czasu minęło, gdzie poszłaś? Jak oceniasz?

REKLAMA

# mrówka666

30.06.2016 16:03

W Warszawie to ja polecam invimedu moja siostra tam była i zachwalała. Zwłaszcza to, że mogła skorzystać z porady psychologicznej po nieudanych transferach. Bardzo to przeżyła... no ale już jest ok rok leczenia i niebawem będziemy mieli nowego członka rodziny :)

# mrówka666

30.06.2016 16:04

paula020@vp.plW Warszawie to ja polecam invimedu moja siostra tam była i zachwalała. Zwłaszcza to, że mogła skorzystać z porady psychologicznej po nieudanych transferach. Bardzo to przeżyła... no ale już jest ok rok leczenia i niebawem będziemy mieli nowego członka rodziny :)

# mrówkak

30.06.2016 16:04

paula020@vp.plW Warszawie to ja polecam invimedu moja siostra tam była i zachwalała. Zwłaszcza to, że mogła skorzystać z porady psychologicznej po nieudanych transferach. Bardzo to przeżyła... no ale już jest ok rok leczenia i niebawem będziemy mieli nowego członka rodziny :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025