Forum › Bielany
Jaki zarządca bloku Warszawa?
# Kotecka 04.11.2022 10:48 |
|
Szukam rzetelnego zarządcy dla wspólnoty mieszkaniowej na Bemowie. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę, która jest słowna i potrafi trzymać mieszkańców w ryzach? Na ten moment mamy spory problem z dłużnikami czynszowymi i niedokończonymi inwestycjami, które wynikają właśnie z dziury budżetowej :(
|
# retegie 07.11.2022 16:26 |
|
Też mieszkam na Bemowie, u nas administruje pani Basia od Fadrowskiego z Zarządcy, miła osoba, da się z nią dogadać no i co najważniejsze jest skuteczna. Mieliśmy problem ze starymi windami, koszt ogromny, praktycznie nie do uzbierania przez fundusz remontowy. Ale dzięki dobremu planowaniu odkładaliśmy już sporo wcześniej, kapitał mieliśmy a resztę dobraliśmy w kredycie i teraz mamy wreszcie nowe i co najważniejsze sprawne windy :-)
|
# merlot 10.11.2022 10:31 |
|
No to jestem pod wrażeniem, bo windy to faktycznie spora inwestycja. Dopisuję zatem do naszej listy kontaktów i spróbuję się skontaktować.
|
# ankowska 10.11.2022 10:38 |
|
Dokładnie, zrób sobie listę kilku zarządców, zadzwoń, poproś o wyceny i wybierz najlepszego :) Na tym szczerze mówiąc nie ma co iść po najniższej cenie, bo to zawsze gdzieś później wybije :p My już to przerabialiśmy że mieliśmy kiedyś najtańszego to potem się okazało, że sporo trzeba do takiego dopłacać, żeby cokolwiek robił :p
|
# koperekk 10.11.2022 10:57 |
|
U nas było kilku zarządców, teraz akurat Altiplano i ci ostatni najlepiej się sprawdzają, jeśli chodzi o zadbanie o bieżące sprawy i przejrzystość rozliczeń.
|
# Milka91 10.11.2022 11:04 |
|
potwierdzam, że firma Zarządca jest ok. Wszystkie rozliczenia mamy w programie e-kartoteka, można sobie podjerzeć salda, sprawdzić stan rozliczeń itd. Naprawy są robione na bieżąco, konserwator dostępny praktycznie całą dobę. Z trawnikami i zielenią też nie ma problemu :) Dla mnie jest to miłe zaskoczeniee po poprzednim administratorze :)
|
# laguna 23.11.2022 17:51 |
|
też słyszałam o Fadrowskim same dobre słowa. Grunt to dogadać się z zarządcą i żeby spełniał swoje obowiązki.
|
# adidas 01.12.2022 09:26 |
|
Tak tylko odwołanie obecnego bywa czasami trudne. My zmienialiśmy już raz i wiem, że to wymaga sporego wysiłku kilku mieszkańców. Jednak później byliśmy zadowoleni ze zmiany.
|
# lapiz 28.12.2022 14:56 |
|
Ciekawe te oferty my póki co postawilismy na Fadrowskiego, sprawdzimy co mają ciekawego do zaproponowania.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.