REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

JahLove tatuaże - opinie

# alosza

23.05.2023 08:41

Szukam opinii o studiu JahLove z Warszawy? Do kogos najlepiej udać się tam na realizm w kolorze? Dajcie swoje typy :)

# pepsi

25.05.2023 08:21

Dla mnie sztos, terminy masz uhuhu więc nastaw się na 2023 jak nie 2024. Jak realizm to Heniek wymiata w tym temacie. Zobacz na jego portoflio. Ale wiadomix każdy wybiera pod siebie, przeglądnij pracę wszystkich i wybierz tego kto ci najbardziej leży :)

# frankowski

25.05.2023 17:49

No popatrzyłem sobie na prace Henia i jedno wielkie wow, szczękę zbieram. Dawno nie widziałem takiego kozaka.

REKLAMA

# lucyna

27.05.2023 11:52

No oni to tam w ogóle niezły team tworzą. Według mnie to jedno z lepszych studio tatuazy w stolicy.

# julka-p

01.09.2023 08:19

Hej, widzę, że sporo osób poleca Henia z JahLove, jeśli chodzi o realizm. Sama nie miałam okazji robić u niego tatuażu, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii. Z tego co widzę, to studio ma naprawdę mocny skład i każdy z tatuażystów ma swoją specjalność. Jeśli jesteś niezdecydowana, to warto rzucić okiem na portfolio każdego z nich i wybrać tego, który najbardziej ci odpowiada.

# Aldonka

06.09.2023 08:46

również słyszałam wiele dobrego o jahlove!

REKLAMA

# Rataj

28.09.2023 16:07

Zgadzam się z opiniami powyżej. JahLove to naprawdę profesjonalne studio z doświadczonymi tatuażystami. Jeśli chodzi o realizm, to Heniek jest jednym z najlepszych w tym zakresie. Warto jednak pamiętać, że każdy tatuażysta ma swój unikalny styl, więc warto zapoznać się z pracami wszystkich i wybrać tego, który najbardziej odpowiada naszym oczekiwaniom.

# kicuś

05.10.2023 09:30

o pierwszy raz słusze o takim studio tatuaży aż sobie sprawdzę ich portfolio bo mnie zaciekawiliście :D

# matczak

02.11.2023 08:35

Cześć, sprawdź opinie o studio w internecie. Zobacz, co inni klienci mają do powiedzenia o swoich doświadczeniach.

REKLAMA

# blaccki

27.11.2023 12:31

Miałam okazję zrobić tatuaż w JahLove Tattoo i jestem bardzo zadowolona z efektu. Studio ma przyjazną atmosferę, a artyści są niezwykle utalentowani i otwarci na sugestie klientów. Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie można bezpiecznie i komfortowo zrobić tatuaż, JahLove jest świetnym wyborem.

# ankaa9323

10.02.2024 00:57

Nie miałam okazji robić tam tatuażu, ale słyszałam wiele opinii i wszystkie zdecydowanie były pozytywne! Studio jest bardzo profesjonalne, a tatuatorzy mają doświadczenie i pracują na dobrych jakościowo produktach.

# marnak

08.05.2024 16:47

Znalezienie odpowiedniego artysty to klucz do uzyskania tatuażu, z którego będziesz zadowolony. Przeglądaj portfolia różnych tatuażystów, aby znaleźć kogoś, kto specjalizuje się w stylu, który cię interesuje.

REKLAMA

# jamer

02.07.2024 11:15

JahLove Tattoo to jedno z najbardziej profesjonalnych studiów tatuażu w Warszawie. Polecam każdemu, kto szuka doskonałej jakości i przyjaznej atmosfery.

# skakanka3

09.08.2024 10:02

Rozumiem, że tatuaż to poważna decyzja. Jahlove Tattoo w Warszawie ma wiele ciekawych prac, które mogą was zainspirować do stworzenia własnego wzoru. To miejsce, które warto rozważyć, planując tatuaż. Jakie macie odczucia na ten temat?

# arlett

04.09.2024 21:49

Jak realizm to Heniek z Jah Love Tatoo ale nie wiem jak tam z terminami. Mają mega kolejki, więc trzeba się czasami nastawić na czekanie, ale zdecydowanie warto. Robią takie dziary, że głowa mała. Ja jestem oczarowana,

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy