Forum › Bemowo
# Bemowiak 23.03.2016 16:09 |
|
Żona przewodniczącego rady Targówka z PO Krzysztofa Miszewskiego. By żyło się lepiej - swoim.
|
# lideksynubeka 23.03.2016 16:22 |
|
To się nazywa "rodzinny interes" Kiedyś małżeństwa/rodziny wspólnie prowadziły sklepy czy warsztaty,dziś otrzymują fuchy z ramienia PO w mieście,a z PSL na wsi.Na mój koszt.
|
# Stachu 23.03.2016 23:15 |
|
Żenada. Niech pani wraca na Targówek.
Wojewoda wyrzucił z pracy to matka partia rzuciła ją na Bemowo. Długo nie porządzi, bo ją odwolaja. |
# bemol 24.03.2016 09:09 |
|
Lidek, rozszerz sobie horyzont, za komuny tak było, za SLD takoż, AWS też zasłynął z obsady swojakami, no i teraz dobra zmiana na stanowiskach obsadza "prawych i sprawiedliwych". Normalka.
|
# Bemowiak 24.03.2016 09:59 |
|
Miszewscy mają kredyt, to i Jadzia nawilżyła żeby parę złotych dostać.
|
# arft 24.03.2016 11:26 |
|
Jawne ustawianie "swoich" ludzi, kiedy ktoś za to pójdzie siedzieć? kiedy będzie normalnie?
PO jak zwykle przegina... |
# lideksynubeka 24.03.2016 11:48 |
|
@ bemol
Żadna partia nie była i nie jest tak bezczelna w propagowaniu" rodzinnych interesów" jak PO w miastach i PSL na wsi. Być może dlatego,że obydwie mają ten sam elektorat,czyli małorolne,zakompleksione i pazerne chłopstwo. W przypadku PO osiadłe JUŻ w miastach,w przypadku PSL JESZCZE mieszkające na wsi |
# Bemowo 25.03.2016 22:17 |
|
Dajcie już dziewczynie spokój pisiory !
|
# Obiektywny 26.03.2016 03:48 |
|
I co ta kobieta ze swoim wykształceniem będzie robiła w urzędzie oprócz tego że będzie siedziała na wygodnym stołku? Uczyła mnie historii multikulti w eurokołchozie? "Dlaczego żyję w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch..a za moją kasę"?
|
# bemwaw 30.03.2016 10:36 |
|
O ja pier......! Dobra zmiana :D
|
# DYF 13.06.2016 12:16 |
|
WSZYSTKO TE ZNAJOMOSCI, KWALIFIKACJE SIĘ NIE LICZĄ, O P I S ie JAK DOBRZE ŻE ZWYCIĘŻYŁEŚ, ZRÓB PORZĄDEK Z TYM DZIADOSTWEM
|
# exit 13.06.2016 12:22 |
|
NO TERAZ PANI BĘDZIE MOGŁA CAŁĄ SWOJĄ RODZINKĘ NA STOŁKI POWSADZAĆ, ZRESZTĄ JUŻ CHYBA WSZYSTKICH WSADZIŁA, ZE WSI PODBIJAJĄ WARSZAWĘ, A NA WSI CHWALĄ SIĘ JACY ONI WAŻNI W TEJ WARSZAWIE, A KTOŚ Z KWALIFIKACJAMI NIE DOSTANIE PRACY
|
# exit 13.06.2016 12:23 |
|
TERAZ PANI BĘDZIE MOGŁA CAŁĄ SWOJĄ RODZINKĘ NA STOŁKI POWSADZAĆ, ZRESZTĄ JUŻ CHYBA WSZYSTKICH WSADZIŁA, ZE WSI PODBIJAJĄ WARSZAWĘ, A NA WSI CHWALĄ SIĘ JACY ONI WAŻNI W TEJ WARSZAWIE, A KTOŚ Z KWALIFIKACJAMI NIE DOSTANIE PRACY
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.