REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

JA!- jestem NAJLEPSZYM KANDYDATEM

# Piotr Ofracz

19.10.2006 18:14

-Pragnę raz jeszcze dostać się do rady dzielnicy! Jestem młody , oczytany ,świętobliwy.
Proszę o głosy na mnie i głównie na mnie , reszta może się nie dostać. Przez całe 6 miesięcy przylepiałem się do różnych organizacji: Avetus , Agapte i mej ukochanej oazy . Naprodukowałem wywieszki agitacyjne ...uff jak się namęczyłem...Widzicie drodzy wyborcy( czytaj plebs ) jaki jestem zapracowany !? Na czas wyborów kocham was wszystkich. Bez wyjątku- od soboty aż do piątku !!! Tych " kochających inaczej" jak oddadzą głos na mnie to podniebiosa wychwalać będe z ambony.
A oto drodzy program jakim zaszczycę
- Obowiązkowe zapisywanie dzieci do oazy i poddanie je mej indoktrynacji.
- Dzielnicowe patrole oazowców: Będą chodzić po domach jako konkurencja dla Świadków Jehowy
- Odpłatne odpusty za małe grzeszki i za życie doczesne.
- Rabat na pochówek u radnego Pastyra , jak na mnie zagłosujecie!
- Powołanie św. Inkwizycji w ramach oczyszczania naszej dzielnicy z różnego rodzaju heretyków i mych przeciwników politycznych.
- Ogłoszenie corocznego " Dnia Dyrektora " oczywiście dzień będzie poświęcony o. Rydzykowi . Podczas święta będzie czytana homilia ojca dyrektora : "jak umiejętnie zbierać na tace " Na zakończenie imprezy będzie zbiórka pieniędzy na II Stocznie Gdańską .
- Powołanie komisji - indeksu ksiąg zakazanych: Organ ten ( w którym umieszczę kogoś z mej rodziny oczywiście) , będzie zajmował się szukaniem informacji na temat heretyckich zbiorów bibliotecznych .takich jak np. Kamasutra
Tak więc głosować na mnie proszę bo inaczej czeka mnie fizyczna praca. Jak tylko o tym pomyślę to padam na klęczki i się modlę.

# xyz

19.10.2006 19:14

Ale jaja- ktos to ma scifition w głowie!
Program wyborczy mi się podoba - punkt z indoktrynacją jest przyszłościowy: Jak sobie wychowa od przedszkola to wyborców ma!!! Pozdrawiam światłych satyryków i... samego Ofracza,kandydata!!!

# Zigi

20.10.2006 05:45

Zaiste - czemu nie głosowac na takiego kandydata...Mamy IV RP,
jest kontrowersyjna od chwili jej poczęcia więc i kandydatów szukajmy takich. Plan do dziłania ma ...( ha ha ha , i to jaki ) więc czemu go nie wybrać - jasno sie przyznał że robota fizyczn go zabije...W końcu mając takie cherlawe ciałko nic nie zwojujesz.
Pomijając satyrę: Oracz , widzisz żeś stał się obiektem kpin i raczej uwarunkowane jest to Twoim " niedorozwojem polityczno-administracyjnym" czy dla dobra własnego imienia ( i naszej dzielnicy) lepiej dać sobie spokój ??? Nie stratować?

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą