Forum › Białołęka
JA!- jestem NAJLEPSZYM KANDYDATEM
# Piotr Ofracz 19.10.2006 18:14 |
|
-Pragnę raz jeszcze dostać się do rady dzielnicy! Jestem młody , oczytany ,świętobliwy.
Proszę o głosy na mnie i głównie na mnie , reszta może się nie dostać. Przez całe 6 miesięcy przylepiałem się do różnych organizacji: Avetus , Agapte i mej ukochanej oazy . Naprodukowałem wywieszki agitacyjne ...uff jak się namęczyłem...Widzicie drodzy wyborcy( czytaj plebs ) jaki jestem zapracowany !? Na czas wyborów kocham was wszystkich. Bez wyjątku- od soboty aż do piątku !!! Tych " kochających inaczej" jak oddadzą głos na mnie to podniebiosa wychwalać będe z ambony. A oto drodzy program jakim zaszczycę - Obowiązkowe zapisywanie dzieci do oazy i poddanie je mej indoktrynacji. - Dzielnicowe patrole oazowców: Będą chodzić po domach jako konkurencja dla Świadków Jehowy - Odpłatne odpusty za małe grzeszki i za życie doczesne. - Rabat na pochówek u radnego Pastyra , jak na mnie zagłosujecie! - Powołanie św. Inkwizycji w ramach oczyszczania naszej dzielnicy z różnego rodzaju heretyków i mych przeciwników politycznych. - Ogłoszenie corocznego " Dnia Dyrektora " oczywiście dzień będzie poświęcony o. Rydzykowi . Podczas święta będzie czytana homilia ojca dyrektora : "jak umiejętnie zbierać na tace " Na zakończenie imprezy będzie zbiórka pieniędzy na II Stocznie Gdańską . - Powołanie komisji - indeksu ksiąg zakazanych: Organ ten ( w którym umieszczę kogoś z mej rodziny oczywiście) , będzie zajmował się szukaniem informacji na temat heretyckich zbiorów bibliotecznych .takich jak np. Kamasutra Tak więc głosować na mnie proszę bo inaczej czeka mnie fizyczna praca. Jak tylko o tym pomyślę to padam na klęczki i się modlę. |
# xyz 19.10.2006 19:14 |
|
Ale jaja- ktos to ma scifition w głowie!
Program wyborczy mi się podoba - punkt z indoktrynacją jest przyszłościowy: Jak sobie wychowa od przedszkola to wyborców ma!!! Pozdrawiam światłych satyryków i... samego Ofracza,kandydata!!! |
# Zigi 20.10.2006 05:45 |
|
Zaiste - czemu nie głosowac na takiego kandydata...Mamy IV RP,
jest kontrowersyjna od chwili jej poczęcia więc i kandydatów szukajmy takich. Plan do dziłania ma ...( ha ha ha , i to jaki ) więc czemu go nie wybrać - jasno sie przyznał że robota fizyczn go zabije...W końcu mając takie cherlawe ciałko nic nie zwojujesz. Pomijając satyrę: Oracz , widzisz żeś stał się obiektem kpin i raczej uwarunkowane jest to Twoim " niedorozwojem polityczno-administracyjnym" czy dla dobra własnego imienia ( i naszej dzielnicy) lepiej dać sobie spokój ??? Nie stratować? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.