REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# lalala

26.09.2014 00:38

Te zdjęcia są paskudne, nic w nich ciekawego czy ujmującego a autor (pan Piotr Pajewski)tak je promuje na FB, że o mało się nie zesra....załosne to jest i do wyrzygania i robi wpisy jaki to z niego jest super znana osoba w Polsce. Panie Piotrze proszę przyjmować leki zgodnie z zaleceniem lekarza bo ośmiesza się Pan na całej linii. Ps. patrząc po Pana prywatnych zdjęciach zastanawiam się czy sypia Pan z mamą czy swoim pieskiem :D

# Kasia Zielonka

26.09.2014 02:16

A mnie się te zdjęcia bardzo podobają. Nie rozumiem wogóle flustracji ludzi zawistnych. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale żeby tak sie wywnetrzniać, to niezbyt zdrowe.

# Reina

26.09.2014 02:27

Tío, ten cuidado con lo que escribes. Fotografías de es muy famoso en Polonia. Y sólo se puede acabar con su mierda. Camino celos como un idiota. Te diré más. Vete a la mierda !!!

REKLAMA

# Could from Philippines

26.09.2014 02:38

Dude, be careful to whom you write. Photographs are top notch. In life, you achieved nothing and only you can afford such a scribble. You're a loser. Because only an idiot would write such nonsense.

# Wojciech N.

26.09.2014 02:53

Tylko człowiek mały może takie rzeczy pisać. Jak nie lubisz Piotra Pajewskiego, to go zablokuj na facebooku. Nikt nie każe Ci tego czytać i nie zmusza Cie do tej znajomości. A jeśli masz go już w znajomych, to go szanuj. Brak Ci odwagi odpisać się pod postem. Brak mi słów.

# Tomek

26.09.2014 03:09

Wojciech N. taka moja rada. Nie ruszaj gowna, bo śmierdzi. Najlepiej zignorować tego trola. Koleś leczy swoje kompleksy na forum anonimowo, a brak mu odwagi podpisać się na fejsie.

REKLAMA

# Tomek

26.09.2014 03:12

Wojciech N. moja rada. Zostaw kolesia w spokoju. Kupy sie nie rusza bo smierdzi. Brak mu odwagi podpisac sie na fejsie i robi anonimowe wpisy na forum, leczac swoje kompleksy.

# Wojciech N.

26.09.2014 03:16

Tomasz, masz rację Zignorować tego kretyna. W życiu niczego nie osiągnął i uzewnetrznia sie i brak mu odwagi pewnie pojsc do specjalisty. Takie kompleksy to sie leczy. Lalala, pogadaj o tym ze swoim terapeuta.

# Himansu

26.09.2014 03:26

That bastard. His mother is a whore, and her father probably closed the plant. This psychopath. What little jerk. Such complexes are August treats.

REKLAMA

# lalala

26.09.2014 11:20

lalalala Tak Piotruś odpowiadaj sam sobie pod różnymi postami :D I proszę mi po 10 razy nie wysyłać zaproszeń na FB. lecz się człowieku. 3/4 z twoich znajomych to znajomości "lajk za lajk". Bardzo ci współczuję i twojemu wybujałemu ego. A do innych - tak jak napisaliście jak napisaliście kazdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, więc ja wyraziłam swoje ;)

# PATELNIA

26.09.2014 12:05

Patla, dobrze, że Ci rodzice zmarli, bo to byli kawały idiotów. :)))

# koleżanka Piotra

26.09.2014 14:49

Według mnie te zdjęcia są bardzo ładne a komu się nie podobają to niech nie ogląda. Piotr jest rodzinnym człowiekiem i czy coś złego w tym, że kocha swoich rodziców oraz zajmuje się pieskiem? To chyba normalne i bardzo ludzkie fotografować się z ukochanymi osobami oraz swoimi zwierzakami! Nie rozumiem krytyki 'lalala' wygląda na to, że ta osoba ma jakieś problemy z głową!

REKLAMA

# koleżanka Piotra

26.09.2014 14:50

Według mnie te zdjęcia są bardzo ładne a komu się nie podobają to niech nie ogląda. Piotr jest rodzinnym człowiekiem i czy coś złego w tym, że kocha swoich rodziców oraz zajmuje się pieskiem? To chyba normalne i bardzo ludzkie fotografować się z ukochanymi osobami oraz swoimi zwierzakami! Nie rozumiem krytyki lalala wygląda na to, że ta osoba ma jakieś problemy z głową!

# kolezanka5555555555555

26.09.2014 14:54

Według mnie te zdjęcia są bardzo ładne a komu się nie podobają to niech nie ogląda. Piotr jest rodzinnym człowiekiem i czy coś złego w tym, że kocha swoich rodziców oraz zajmuje się pieskiem? To chyba normalne i bardzo ludzkie fotografować się z ukochanymi osobami oraz swoimi zwierzakami! Nie rozumiem krytyki lalala wygląda na to, że ta osoba ma jakieś problemy z głową!

# Kaska45

14.10.2014 20:00

Może mój architekt nie projektuje wieżowców, ale doskonale poradził sobie z moją łazienką- http://architekt-wnetrz.info/ Nie mieliśmy na nią pomysłu, architekt miał fajną wizję. Mamy łazienkę w odcieniach błękitu. Ładna umywalka, duża wanna, śliczne dodatki. Aż nie chce się wychodzić z łazienki ;)

REKLAMA

# sdww

12.11.2015 15:36

Zerknęłam sobie na projekty ze strony www.kuzniainspiracji.pl skoro tyle dobrych opinii o nich krąży po sieci. Chociaż znany jestem wśród znajomych z dość krytycznych uwag jeśli chodzi o architekturę wnętrz, to muszę przyznać, że te projekty mnie zachwyciły.

shay

13.11.2015 14:36

Ciekawe zdjęcia.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl