Forum › Białołęka
gdzie wydać książkę?
# Duśka 27.10.2004 20:48 |
|
Czy nie wiecie, gdzie można wydać książkę napisaną przez dziecko? Duśka
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.10.2004 21:33 |
|
Wydaje nam sie, ze wydawnictwo Goldpol byloby odpowiednie ... hm...
Do tej pory szczyci sie takimi pozycjami, jak : Leszek Bubel Polski Holokaust Wydawnictwo: Goldpol sp. z o o. 2002 Okładka: miękka A6 Stron: Numer ID: 916 Uwagi: Widziane z drugiej strony stodoly w Jedwabnem! Szparlak ? Grunt do duza szpara miedzy dechami, no nie ? Leszek Bubel Polsko - Żydowska wojna o krzyże Wydawnictwo: Goldpol sp. z o o. 1999 Okładka: miękka A6 Stron: 160 Numer ID: 914 Uwagi: Rer - jak sie skonczy sztajtasma ... smialo, bedziesz mial wypolerowany row na defilade 11 listopada, ze az konie olsnisz ! Leszek Bubel Poznaj Żyda Wydawnictwo: Goldpol sp. z o o. 1999 Okładka: miękka A6 Stron: 112 Numer ID: 909 Uwagi: A Wy Tedek z Websterem powiniennisci zwrocic sie do Pana Leszka, zeby napisal wam czesc II pod tytulem "Poznaj Pedala ". Leszek Bubel Poznaj Żyda Wydawnictwo: Goldpol sp. z o o. 2002 Okładka: miękka A6 Stron: 160 Numer ID: 911 Uwagi: Czy Chrześcijanin w Talmudzie jest lepszy od Grzybkow w Occie ? Leszek Bubel Poznaj Żyda Wydawnictwo: Goldpol sp. z o o. 2002 Okładka: miękka A6 Stron: 176 Numer ID: 912 Uwagi: Masoneria w Polsce ... czyli Profesor bez fartuszka ! ... a Drogie Malenstwo co napisalo ? Czyzby cos o Sw. Maksymilianie Kolbe ? |
# kotkaa 28.10.2004 21:16 |
|
Jeśli nakład ma być nieduży - spróbuj może na pl. Hallera (a może to Jagiellońska czy jakaś tam) - koło przystanku 509 - tam jest jakaś malutka drukarnia. Nie wiem, czy zajmują się też sprawami wydawniczymi typu redakcja, ilustracje, projekt okładki i łamanie, ale może wiedzą, kto może ewentualnie pomóc.
|
# Hilo 31.10.2004 17:39 |
|
Sprobuj tutaj: http://www.mybook.pl
|
# Duśka 04.11.2004 20:37 |
|
Czy wy naprawdę uważacie, że jak się nie pisze pierdół w stylu "Marginalii" lub "Matki Sławka" to już jest się namiętnym katolikiem z Rodziny Rodzin? Ludzie , gdzie wy się wychowaliście??? Za stodołą sołtysa??? Moje dziecko rzeczywiście napisało nie książkę, a kilka książek, ale nie wiem czy "Matka Sławka" ma odpowiednią wiedzę, żeby je ocenić. A na marginesie dodam, że z pewnością nie dotyczą ani Świętego Piotra, ani innej bogobojnej postaci. Duśka
|
# Duśka 04.11.2004 20:39 |
|
To oczywiście nie było do Kotki i Hilo. Wam dziękuję za rady. Duśka
|
# Jurgen Stroop 05.11.2004 07:38 |
|
Do Duśki: a czy pani od j.polskiego oceniła już w/w dzieła ?
|
# ZwykłyPan 17.07.2015 15:01 |
|
Skorzystaj z oferty Poligrafu: wydawnictwo dla zwykłych ludzi, nie tylko dla elit i wybranych, którym się wydaje, że są uprzywilejowani i tylko oni mogą wydawać. Jestem prostym człowiekiem z małego miasteczka, ale pisać potrafię i dopiero tu mnie doceniono!
|
# Dyletant 20.07.2015 11:26 |
|
Z Poligrafem to prawda. Redakcja pracuje z zaangażowaniem jakby wydawali swoją własną książkę. Bardzo mi się to podoba! Świetnie jest pracować z hobbystami i ludźmi, których pasjonuje ich własna praca, tu nikt nie przychodzi, po to tylko aby przesiedzieć dniówkę.
|
# Marcin 20.07.2015 14:12 |
|
Kryptoreklama
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.