REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Gdzie kupić tani fotel gamingowy?

# Wiola

11.09.2021 21:00

Cześć! Szukam już jakiś czas stacjonarnie fotela gamingowego w naszej miejscowości i nie wiem, gdzie się udać. Możecie coś polecić? Chciałabym synowi zrobić fajny prezent i widziałam kilka artykułów i też na tej stronie przypiętej. Uda się? Czy jednak pozostaje zamawianie przez internet?

# Marczek

16.09.2021 14:37

Ajj stacjonarnie myślę że bedzie ciężko. Ale z takich w sumie tańszych foteli gamingowych to ja jakiś czas temu zakupiłem sobie krzesło regulowane w stylu gamingowym na geekbuying.pl i jest naprawdę solidne. Zazwyczaj fotele gamingowe są dosyć sztywne, ale ten ku mojemu zdziwieniu okazał się bardzo wygodny.

# Marlon

28.09.2021 23:09

Polecam fotel Genesis Nitro 550, sprawdza się u nas doskonale. Tryb bujania, regulacja podłokietników. Polecam jak na długie godziny gry idealny

REKLAMA

# Nudel

27.10.2021 23:10

Genesis dobra marka jesli chodzi o fotele gamingowe. Mamy od nich fotel ale czarno niebieski model Nitro 880. Sprawdza siee doskonale, fotel jest wygodny i zdrowy dla kręgosłupa

# Linus

27.11.2021 19:01

Ja zamawiałem fotel gamingowy ze sklepu https://www.10chairs.pl/, mają duży wybór foteli biurowych, krzeseł obrotowych. Myślę, że znajdziesz tam model dla siebie :)

# aDAM12

31.01.2022 12:00

Kupilem swietny fotel Genesis Nitro 880 , ktory jest bardzo wygodny. ma 4 plaszczyzny, regulowany.

REKLAMA

# Weron

04.02.2022 08:51

Też mamy Genesisa fotel ale z materiałowym siedziskiem wolałem ten Nitro 440

# Karolla77

27.02.2022 15:32

Faktycznie na https://www.10chairs.pl/krzesla-biurowe mają bardzo duży wybór krzeseł tego rodzaju. Pytanie, jakie kryteria powinien spełniać taki fotel gamingowy?

# Wojtass

27.02.2022 22:31

Dobre i w dobrej cenie fotele gamingowe kupicie marki Genesis, my mamy Nitro 550, znakomity fotel

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA