Forum › Bemowo
# Oleska 09.12.2024 12:32 |
|
SKrzyżowanie Sterniczej z Lazurową nie jest chronione ani ekranami ani drzewami !!! Nie da się tu mieszkać - ryk aut ruszających spod świateł (4 pasy w każdą stronę), spaliny i kurz !!!! A władze jak zwykle nic nie robią !!!
|
# Rozwalniacz 09.12.2024 20:01 |
|
Fotoradar co 300 metrów i szybkościowe dekle szybko się uspokoją!
|
# zjelonek 09.12.2024 20:48 |
|
#Rozwalniacz napisał(a) 09.12.2024 20:01 Raczej zielona fala i wyświetlacze czasu, ewentualnie wały ziemne zamiast ekranów. Ale nasi władcy których sami wybraliśmy twierdzą że wyświetlacze są nielegalne , zielonej fali NIEDASIE, a wały ziemne wyjdą za tanio.Fotoradar co 300 metrów i szybkościowe dekle szybko się uspokoją! |
# Rozwalniacz 10.12.2024 11:50 |
|
#zjelonek napisał(a) 09.12.2024 20:48 Po zamontowaniu wyświetlaczy czasu kierowcy spokojniej będą ruszać ze skrzyżowania a silniki samochodów przestaną ryczeć?wyświetlacze czasu |
# jkk 10.12.2024 14:40 |
|
Oczywiście, więcej drzew - nie tylko w charakterze ekranów. Problem z głośnymi samochodami też da się rozwiązać, przynajmniej częściowo. Zielona fala to również płynny ruch, do tego częstsze akcje policji z udziałem radarów i maksymalne stawki mandatów. Boję się tylko, czy ktoś potrafi tak skoordynować działanie świateł aby zapewnić funkcjonowanie zielonej fali. Policjantom może pomóc choćby dron.
|
# Gimmama 10.12.2024 16:59 |
|
Mieszkańcy zostali oszukani!!! Wycięli drewna ponieważ miały zostać zamontowane ekrany a tak nie ma drzew i ekranów
Myślę że mieszkańcy którzy mają okna od strony Lazurowej powinni decydować co by woleli a nie estetycy osiedla nie wiem co ładnego jest w widoku ulicy ???? |
# Magia blaszanego ekranu 10.12.2024 19:42 |
|
Żądamy ekranów wzdłuż Marszałkowskiej. Ulica jest niemożebnie hałaśliwa i do tego szpetna, nawet bez ekranów pomazanych przez grafficiarskich zyebów!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.