Forum › Białołęka
[echo] Przychodnia przy Milenijnej, słucham
# spacerowicz 27.01.2005 07:57 |
|
Przychodnia została uruchomiona w niecałe 9 miesięcy od poczęcia przez przecięcie wstęgi przez różnych białołęckich i warszawskich ważniaków. Można więc śmiało powiedzieć, że jest wcześniakiem. Ten fakt jednoznacznie obala twierdzenia różnej maści malkontentów, jakoby uruchomienie przychodni było spóźnione.
No sam nie wiem, czy mam się z tego śmiać, czy płakać... Na dodatek od zakończenia budowy do oficjalnego przecięcia wstęgi też minął odpowiedni okres czasu. |
# pacjent 29.01.2005 07:09 |
|
Dobrze, że wogóle ruszyła !!!!!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 29.01.2005 14:59 |
|
Matka Sławka, wywolana wdziecznie przez Kolege Malkontenta do tablicy przypomina, ze juz w pazdzierniku zwracala na to uwagei udzielila wyczerpujacej odpowiedzi, dlaczego ...
Przeczytajmy jej uwagi na ten temat kreslone pod bardzo popularnym tutaj nickiem Marginalia_Filozoficzne Prosze, cytujemy: '' #Marginalia_Filozoficzne 2004.10.14 o 18:06 - Przychodnia przy ulicy Milenijnej zostala wybudowana tylko w jednym celu. Jej zadaniem jest, a wlasciwie bylo, odprowadzenie wod gruntowych zalewajacych garaze i piwnice w kamienicy na sasiedniej dzialce. Udzialy w apartamentach w naroznym apartamentowcu ma scisly Zarzad delegowany do tego celu przez Familie Radzyminska. Po wybudowaniu przy Przychodni wielopoziomowego parkingu na 2500 samochodow oraz garazy podziemnych na 1200 wozkow inwalidzkich - wody cudownie odeszly ! Zadanie zostalo wykonane !'' Piszesz: '' No sam nie wiem, czy mam się z tego śmiać, czy płakać... '' Jak Ci smutno, napij sie ... |
# gosia 30.01.2005 12:59 |
|
o rany, działa?! a znacie może telefon do rejestracji? Jacy lekarze tam przyjmują?
|
# kotkaa 31.01.2005 10:28 |
|
ci sami, co na swiderskiej i na marywilskiej i na sreniawitow... i telefony sa te same :)
a my i tak chodzimy do medycyny rodzinnej :( |
Matka_Sławka_z_Gdańska 31.01.2005 22:49 |
|
Co sie martwisz ?!
Co sie smucisz ?! Na Milenijna pojdziesz, Do Rodzinnej wrocisz ! |
# lisek 01.02.2005 08:50 |
|
ale tam mają byc specjalisci a w medycynie rodzinnej chyba nie wszyscy przyjmuja
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 01.02.2005 08:53 |
|
... podobno bardzo dobra klinika weterynaryjna jest na Modlinskiej, przy Plochocimskiej. Calodobowa
|
# dyskopatia warszawa 26.09.2016 21:54 |
|
nie znam jej
_________________ http://www.cms.waw.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.