Forum › Białołęka
jogger007 07.05.2012 10:27 |
|
Szkoda tylko, że władze dzielnicy (i stolicy też) nie dostosowują sie do tego poziomu. Na całą Białołękę 1 (słownie jeden) basen!!!! Inne dizlenice mają lepiej.
|
# Władze 07.05.2012 13:42 |
|
Władze Białołęki Panie kadydacie PISu jako jedne z nielicznych tworzą klasy pływackie od 1 klasy szkoły podstawowej. Robią to od 2007 r. Popytaj trochę rodziców i w BUKSie a zrozumiesz ska "nagłe" sukcesy dzieci.
|
# antyurzędnik 07.05.2012 18:55 |
|
A jak tam z ilością osób pływających jednocześnie na jednym torze basenu?
Czy p.Skrobek nadal ma pretensje? Czy teraz już tylko wypchnie pierś do orderów za współuczestnictwo w sukcesach BUKS-u? Oczywiście gratulacje dla faktycznie zaangażowanych!!! Jak widać sukces ma wielu ojców we władzach. Przypomina mi to nieco wczorajszy odcinek "Rancza" i sukces senatora z Wilkowyi. |
jogger007 08.05.2012 13:05 |
|
#Władze napisał(a) 07.05.2012 13:42 To do mnie??? To trafiłeś jak kulą w płot :). Ani z PIS ani z PO ani z innymi partiami nie mam nic wspólnego.Władze Białołęki Panie kadydacie PISu jako jedne z nielicznych tworzą klasy pływackie od 1 klasy szkoły podstawowej. Robią to od 2007 r. Popytaj trochę rodziców i w BUKSie a zrozumiesz ska "nagłe" sukcesy dzieci. Ponadto nic nie napisałem o "nagłych" sukcesach pływaków. Chodzi mi właśnie, tylko i wyłącznie o upowszechnienie możliwości pływania w godnych warunkach tj. zwiększenie liczby basenów na Białołęce. A jak będzie ich więcej to i więcej dzieci będzie mogło ćwiczyć/trenować, a i dla dorosłych też tory się znajdą!!! |
# Rodzic 09.05.2012 09:08 |
|
GRATULACJE!
Czy Pani Dyrektor SP 344 ma jeszcze jakieś pytania? A może ktoś z ratusza to czyta? |
# merci 11.05.2012 17:10 |
|
A dzis kolejne sukcesy pływaków BUKS - zwycięstwo w klasyfikacji medalowej zawodów "Od Młodzika do Olimpijczyka" - w sumie 30 medali! Brawo!!!
|
# basik 15.05.2012 13:15 |
|
Białołęka jest jedyną dzielnicą gdzie nie ma sportowych klas dla 6latków!
|
# IFARES 30.09.2012 23:17 |
|
Dla Pani Dyrektor SP 344 klasy pływackie to jeden wielki problem...najlepiej jakby tego całego zamieszania z pływakami nie było bo PO CO>>>>?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.