Forum › Białołęka
# drugastrona 15.05.2015 19:33 |
|
Super inicjatywa!
|
# Karol 15.05.2015 19:46 |
|
#drugastrona napisał(a) 15.05.2015 19:33 Super inicjatywa! MOże i super, ale policz jaki jest koszt doprowadzenia do tego, żeby kierowca jechał zgodnie z przepisami. |
# gotfael 15.05.2015 21:08 |
|
#Karol napisał(a) 15.05.2015 19:46 MOże i super, ale policz jaki jest koszt doprowadzenia do tego, żeby kierowca jechał zgodnie z przepisami. Wkrótce oceni to prokuratura. Mam nadzieję, że wyliczy dokładnie, ile lat grozi tym, którzy ten problem stworzyli. |
Mieszkaniec1 15.05.2015 21:11 |
|
Jako anonimowy radny proponowałem zasieki i słupki między progi, oraz by były monitorowane 24h przez służby porządkowe.
P.s Mój szwagier dzięki tym progom ma już 2 warsztat samochodowy w ich okolicach. UWAGA! Powyższy tekst zawiera treść humorystyczną i nie należy go brać na poważnie. Pozdrawiam Mieszkaniec1 |
# Odkryta 44 15.05.2015 21:48 |
|
#gotfael napisał(a) 15.05.2015 21:08 Wkrótce oceni to prokuratura. Mam nadzieję, że wyliczy dokładnie, ile lat grozi tym, którzy ten problem stworzyli. Znalezienie winnych trudne nie będzie. To panowie z ZTM, którzy nie zgadzahą się na inne progi, tylko na wyspowe, na ulicach po których jeżdżą autobusy. Może po prostu czas skończyć z tym cyrkiem. Zarówno w Polsce, jak i w całej Europie jest mnóstwo miast, gdzie autobusy normalnie pokonują zwykłe progi. Nasz ZTM ma własną wizję |
Dominik Gadomski 15.05.2015 22:25 |
|
Kursowanie autobusów po progach podrzutowych uniemożliwia rozporządzenie ministra transportu.
|
# Kazimierz 15.05.2015 22:28 |
|
Tu jest zawiadomienie o popełnienie przestępstwa przez naszych kochanych rządzących:
facebook.com/KORWiN.Bialoleka/ posts/748513935265753 Zobaczymy co z tego wyniknie, ale miejmy nadzieje, że sprawiedliwość i nie zawistne sądy znajdą winnego tej szkodliwej dla mieszkańców Białołęki inwestycji. |
# jan gaweł II 18.05.2015 14:33 |
|
najbardziej bawią mnie głosy właścicieli suvów ze szrtou, którzy gardłują przeciwko progom zabójczym dla ich wspaniałych maszynek ;)
|
# norbitek 18.05.2015 15:13 |
|
A prawda jest taka, jakby jeden z drugim jeździł zgodnie z przepisami, to nikomu nie przyszłoby do głowy robić tam progi. Trzeba było jeździć wolniej a nie teraz narzekać.
|
# Odkryta 18.05.2015 15:42 |
|
#norbitek napisał(a) 18.05.2015 15:13 A prawda jest taka, jakby jeden z drugim jeździł zgodnie z przepisami, to nikomu nie przyszłoby do głowy robić tam progi. Trzeba było jeździć wolniej a nie teraz narzekać. To trzeba było tam postawić stały radar albo ustawiać regularne patrole i wlepiać mandaty. A nie się wygłupiać z progami i teraz DODATKOWO ustawiać patrole. Ja jeździłam zgodnie z przepisową prędkością a teraz muszę albo jeździć Światowida albo narażać na uszkodzenia zawieszenie. Ci co jeździli tam za szybko to i tak nic sobie nie robią z progów. Jak zwykle u nas zastosowano rozwiązanie na którym najbardziej cierpią Ci, którzy do przepisów się stosują. |
# arti 18.05.2015 16:02 |
|
Ło matko, popękają sprężyny w mojej furce a amortyzatory szlag trafi- jak żyć ? :)
|
# FordFocus 19.05.2015 14:09 |
|
Ja nagrywam kamerką jak jeżdzą między progami i wysyłam na policję.
|
# juik 20.05.2015 21:21 |
|
Drodzy kierowcy. Podpowiem wam ze w miejscach gdzie jest linia przerywna wystarczy wlaczyc lewy kierunkowskaz, przejechac srodkiem (oczywiscie jak nic nie jedzie z przeciwnej strony) a pozniej prawy i zjechac na swoj pas. Wtedy nie kostuje was to ani zlotowki. Kierowca ma prawo zawsze zmienic pas w przypadku gdy linia jest przerywana i nie zabraniaja tego inne znaki
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.