REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

deweloper okolice Warszawy

# dago1

24.04.2021 18:23

Mieszkam aktualnie w Lublinie, ale w niedalekiej przyszłości z racji pracy chcę sie przenieść bliżej, które okolice i których deweloperów polecacie? Myślę raczej o mieszkaniu z rynku pierwotnego

# misiek84

24.04.2021 20:34

W Warszawie polecam Ci inwestycje dewelopera https://www.apm-development.com.pl/, my od nich kupiliśmy mieszkanie :) Bardzo solidna firma, która świetnie zadbała o cały proces sprzedaży. Przeprowadziliśmy się do Warszawy z Puław.

# dago1

26.04.2021 20:01

jakieś konkretne rejony Warszawy polecasz? Chyba jednak wolalabym coś poza Warszawą kupić, jak z dojazdami z Ożarowa Mazowieckiego, Piaseczna?

REKLAMA

# ulekw

01.06.2021 18:24

W samej Warszawie to na pewno Napollo jest polecany. A to dlatego, że odpowiedzialnie podchodzi do realizowanych przedsięwzięć . U nas w rodzinie ktoś od niego kupił lokal usługowy - też jest zadowolony. Nie ma problemów z przeciekami, czy kasetonami na suficie.

# sabcia

19.01.2022 15:06

Myślę że jednak lepiej w granicach miasta kupić mieszkanie, budują teraz osiedle poematu w wawrze, tam szukałabym mieszkania bo okolica jest fajna

# Mimie

31.01.2022 13:18

Bardzo fajna inwestycja powstaje teraz na Tarchominie - Apartamenty Nowy Tarchomin. Buduje to deweloper APM Development, https://www.apm-development.com.pl/. Ciekawa okolica i bardzo atrakcyjne osiedle.

REKLAMA

# Katarzynka

14.02.2022 14:42

Na Twoim miejscu sprawdziłabym dewelopera od nexity, mieszkania mają w Warszawie np BemoSphere będzie powstawać w okolicy planowanej stacji metra Chrzanów więc myślę że warto zerknąć :)

# Mirra

27.02.2022 09:58

W Warszawie bardzo fajne mieszkania buduje firma APM Development, mnie się spodobała inwestycja Apartamenty Nowy Marysin, super lokalizacja i różne metraże są dostępne, więc każdy znajdzie coś dla siebie. No i nie bez znaczenia jest w obecnych czasach, że deweloper jest doświadczoną i wiarygodną firmą.

# marinna

15.03.2022 10:20

Tak naprawdę bez problemu można znaleźć fajne mieszkanie od dewelopera, jest taki wybór nowych ładnych osiedli w każdej okolicy że głowa mała. Widziałam teraz bardzo ładne osiedle Poematu, tuż obok pięknego lasu, jak dla mnie super lokalizacja bo wszędzie stąd blisko.

REKLAMA

# Kinga37

28.03.2022 20:27

My szukaliśmy mieszkania pod Wawą, ale finalnie postawiliśmy na stolicę, różnice w cenie nie są tak znaczące, a i w Wawie można znaleźć miejsce, gdzie blisko na łono przyrody. Bardzo nam do gustu przypadły Apartamenty Nowy Tarchomin dewelopera https://www.apm-development.com.pl/
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni