REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

Depilacja laserowa

moderamonia

31.07.2022 16:03

Szukasz najlepszej kliniki medycyny estetycznej w Gdańsku? Zapoznaj się z szeroką ofertą firmy www.novique.pl. Klinika oferuje najlepsze zabiegi m.in. depilację laserową, mezoterapię igłową oraz dermapen. Zapraszamy do kontaktu.

# Agniesia

26.08.2022 13:58

Wybrałam się do Novique i jestem zachwycona zarówno obsługą i atmosferą oraz efektami po zabiegu. Niby kawałeko od Warszawy, ale warto zaplanować sobie wyjazd nad morze i przy okazji umówić się na wizytę. Przeglądam ich stronę internetową i już upatrzyłam sobie kolejny zabieg :) polecam www.novique.pl

TajaKowalowa

01.09.2022 14:15

Depilacja laserowa jest niesamowita. Po 3-4 zabiegach nie ma włosów. Skóra jest gładka, bez wrastających włosków. Świetny sposób na pozbycie się niechcianych włosów.

REKLAMA

# karoljna

08.09.2022 11:47

Dzięki waszym wpisom i poleceniom podjełam decyzję i już nwet umówiłam się na do Novique korzystając z waszych poleceń :) Kuszą mnie jeszcze ich zabiegi na ciało :D www.novique.pl to aktualnie moja ulubiona strona :D
. Dziewczyny jesteście cudowne :*

# Gosia

20.09.2022 13:38

Jak dla mnie depilacja laserem jest zbyt bolesna i po jednym zabiegu widziałam, że to nie dla mnie. Wolę chodzić na zabiegi metodą SHR in Motion do https://depilconcept.pl/ Nic mnie nie boli a efekty są świetne :)

# Karol!na

20.09.2022 13:50

Laser daje pewność, że jeśli usuwa się owłosienie w odpowiednich fazach wzrostu włsa daje pewność trwałego znieszczenia cebulki. Tylko odpowiedni laser daje pewność. Ja zaufałam moderamonia i jestem zadowolanz pierwszych efektów zabiegiwych. polceam pocztrać na www.novique.pl

REKLAMA

# Martyna001

12.10.2022 13:47

Jestem w szoku jakie ofekty dają zabiegi wykonywane przez specjalistów z kliniki medycyny estetycznej Novique.
Z czystym sumieniem polecam każdemu zapoznanie sie z ofertą na www.novique.pl

klester

29.11.2024 12:38

Dobry wybór http://mediavector.pl/gdzie-wybrac-sie-na-depilacje/ polecam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025