Forum › Targówek
Depilacja laserowa
moderamonia 31.07.2022 16:03 |
|
Szukasz najlepszej kliniki medycyny estetycznej w Gdańsku? Zapoznaj się z szeroką ofertą firmy www.novique.pl. Klinika oferuje najlepsze zabiegi m.in. depilację laserową, mezoterapię igłową oraz dermapen. Zapraszamy do kontaktu.
|
# Agniesia 26.08.2022 13:58 |
|
Wybrałam się do Novique i jestem zachwycona zarówno obsługą i atmosferą oraz efektami po zabiegu. Niby kawałeko od Warszawy, ale warto zaplanować sobie wyjazd nad morze i przy okazji umówić się na wizytę. Przeglądam ich stronę internetową i już upatrzyłam sobie kolejny zabieg :) polecam www.novique.pl
|
TajaKowalowa 01.09.2022 14:15 |
|
Depilacja laserowa jest niesamowita. Po 3-4 zabiegach nie ma włosów. Skóra jest gładka, bez wrastających włosków. Świetny sposób na pozbycie się niechcianych włosów.
|
# karoljna 08.09.2022 11:47 |
|
Dzięki waszym wpisom i poleceniom podjełam decyzję i już nwet umówiłam się na do Novique korzystając z waszych poleceń :) Kuszą mnie jeszcze ich zabiegi na ciało :D www.novique.pl to aktualnie moja ulubiona strona :D
. Dziewczyny jesteście cudowne :* |
# Gosia 20.09.2022 13:38 |
|
Jak dla mnie depilacja laserem jest zbyt bolesna i po jednym zabiegu widziałam, że to nie dla mnie. Wolę chodzić na zabiegi metodą SHR in Motion do https://depilconcept.pl/ Nic mnie nie boli a efekty są świetne :)
|
# Karol!na 20.09.2022 13:50 |
|
Laser daje pewność, że jeśli usuwa się owłosienie w odpowiednich fazach wzrostu włsa daje pewność trwałego znieszczenia cebulki. Tylko odpowiedni laser daje pewność. Ja zaufałam moderamonia i jestem zadowolanz pierwszych efektów zabiegiwych. polceam pocztrać na www.novique.pl
|
# Martyna001 12.10.2022 13:47 |
|
Jestem w szoku jakie ofekty dają zabiegi wykonywane przez specjalistów z kliniki medycyny estetycznej Novique.
Z czystym sumieniem polecam każdemu zapoznanie sie z ofertą na www.novique.pl |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.