Forum › Białołęka
Czy Stańczyk siwieje?
# xxx 22.09.2005 13:31 |
|
Czy to taka farba drukarska czy nasz kandydat osiwiał od kontaktów z panami S.?
|
# iza. 22.09.2005 14:20 |
|
Od obcowania z tymi panami można trafić do Tworek, więc jesli tylko osiwiał to znaczy, że mocny chłopak z niego.
|
# Pi 22.09.2005 18:12 |
|
Jak wytrzymał z panami S to wytrzyma i z panem L. naszym ukochanym mulatem-głosuje na niego!
|
# rum 22.09.2005 19:47 |
|
Może przerasta Go to do czego sie pcha.Siwizna to nerwy u niego . To słabość PiSu.Jacek Kaznowski to jest facio na tle Stańczyka -nie siwieje .Dlaczego ? To tajemnica Platformy.
|
# Biedronka 22.09.2005 19:47 |
|
Smoczyński to głupi palant,którego prostactwo mozna bardzo łatwo obnazyc
|
# Wyborca trzeźwy 23.09.2005 08:26 |
|
szczerze? nie wiem. Nie znam po prostu
|
# olo 23.09.2005 08:39 |
|
Kaznowski nie zdążył osiwieć, bo wyłysiał, a Stańczyk to ma mocny włos, bo to mocny chłop. Nie dał się wodzić Smokom tak jak Jacek.
Głosuję na Stańczyka, młody, wykształcony i na pewno nie ma teczki w IPN. |
# iwona 23.09.2005 08:46 |
|
Tego nie byłabym taka pewna. SB produkowała różne niespodzianki
|
# Paweł Stańczyk 23.09.2005 08:51 |
|
Moi drodzy,
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. I te mniej ciepłe również. Staram się na bieżąco śledzić wszystkie dyskusje na forum Echa. Cieszę się, że wielu z Was upatruje mnie jako Białołęckiego faworyta. Osobom pragnącym uzyskać więcej informacji o mnie polecam stronę www.stanczyk.waw.pl Jeszcze dzisiaj wiele pracy przede mną. Możecie mnie spotkać po południu i wczesnym wieczorem na Tarchominie. Za chwilę wychodzę przekonywać kolejnych mieszkańców Białołęki do poparcia mojej kandydatury. A już o północy cisza wyborcza. Chcę to uszanować. Niestosownym byłoby, gdyby ktoś z kandydatów jeszcze jutro czy pojutrze prowadził kampanię na forum Echa. Stąd proszę wszystkich, którzy chcą zadać mi pytanie bądź podzielić się ze mną swoją opinią, aby przesłali je drogę e-mailową na mój prywatny adres: pawel@stanczyk.waw.pl . Jestem przekonany, że po niedzieli będziecie mieli Posła z Białołęki. Takiego autentycznego. Który chętnie spotyka się z ludźmi. Który informuje o swojej pracy. Który poza pracą parlamentarną również pamięta o tym, gdzie mieszka i który wspiera swoją dzielnicę. Na to możecie liczyć. Serdecznie pozdrawiam, Paweł Stańczyk P.S. Tak, to prawda. Siwe włosy pojawiły się u mnie już 12 lat temu. I dzisiaj z pewnością mam ich zdecydowanie dużo. Może za dużo jak na swój wiek. Ale rodzice twierdzą, że to genetyka - mój dziadek zaczął siwieć w bardzo młodym wieku, potem tata, teraz ja... |
# LISEK 23.09.2005 09:02 |
|
BIEDRONKA NIE OBRAŻAJ LUDZI NAZYWAJĄC ICH PALANTEM- BO SKOŃCZYSZ W SĄDZIE
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.