REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

co robić w domu w czasie kwarantanny?

# kamilawws

19.03.2020 11:11

Jakie macie pomysły na spędzenie czasy podczas kwarantanny? Dodam, że nie wytrzymam już oglądania telewizji. Nie wiem za co się zabrać..kobieta lat 30 mam córkę 7 letnią, ale ona potrafi się zając zabawą sama.

# alicjaass

19.03.2020 11:19

Myślałaś może o nauce języków? Teraz tak naprawdę smutne to jest, ale przetrwają najlepsi. Osoby bez znajomości języka mogą zacząć tracić prace. Moja znajoma własnie z tego powodu ją straciła. Firmy niestety nie mogą sobie pozwolić teraz na tylu pracowników.
U mnie sprawdza się nauka z kursem [b]. Enlinado 500 zwrotów [b]. zupełnie nowatorskie podejście do nauki serdecznie polecam.
Warto wcześniej zacząć coś w życiu, żeby nie było za późno. Sama własnie się uczę i żałuje, że tak późno na to czas znalazłam zawsze było coś innego ważniejszego niż moja przyszłość.

Pablito

19.03.2020 20:59

Polecam dobrą książkę ;) Fajnie jest nie marnować tego czasu i spędzić go przykładowo na ćwiczeniach, albo jakimś samokształceniu. Jest sporo ciekawych alternatyw dla telewizji ;)

REKLAMA

# Renia

25.03.2020 17:03

Ja sprzątam, czytam książki i trenują. Wszystko to co wcześniej tylko ze wzmożoną siłą. Na siłownie nie da się chodzić więc wyciągnęłam z szuflady mojego smartbanda Garett i trenuję z nim. Całkiem fajna sprawa. Pamiętajcie o ruchu żeby być w dobrej kondycji

# elwira d

26.03.2020 12:35

Wierzcie mi, że można wiele. Wiele jest rzecy w domu, na które nie się po prostu czasu tak normalnie i wiele wszelkich zaległości można nadrobić. Ja jeśli mam już dość przeglądam oferty sklepów w sieci i jak znajdę coś fajnego to normalnie kupuję. Dziś np. mam taki dzień i udało mi się poprawić humor, bo trafiłam na ogromną promocję w superwnetrze.pl na cały asortyment jednej z lepszych marek brabantia. Kilka rzeczy mam już w koszyku.

# mrokqma

04.04.2020 03:21

Mój dzień wygląda tak ze wybieram na rankingu film i oglądam https://pinbook.pl/ranking

REKLAMA

# mrokqma

04.04.2020 19:41

Jeszcze raz link podaje http://pinbook.pl/ranking
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni