REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Centrum psychoterapii Warszawa

mikowachu

25.01.2025 19:42

Witam. Chcę zwrócić Waszą uwagę na godny polecenia ośrodek psychologiczny https://psycholog-warszawa.com/ . Uczęszczaliśmy tam razem z żoną oraz nasz syn. Rok temu mieliśmy wypadek samochodowy, który wstrząsnął nami wszystkimi. Ciężko było nam wrócić do normalności, pozbyć się lęków i traumy. Uznałem, że nie poradzimy sobie z tym sami i powinniśmy skorzystać z pomocy specjalistów. Miejsce poleciła nam znajoma, także nie tylko my jesteśmy zadowoleni z efektów. Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad słusznością podjęcia terapii to ja i moja rodzina jesteśmy przykładem tego, że warto. Ważne jednak, żeby przechodzić terapię z prawdziwymi specjalistami (stąd moje polecenie). Przepracowaliśmy okropny wypadek, który nam się przytrafił, zrzuciliśmy z siebie wszystko, co nam ciążyło, co nas blokowało i związane z tym lęki. Nie ma co się oszukiwać, że jesteśmy w stanie ze wszystkim sobie poradzić sami. Są takie kwestie, które wymagają wsparcia fachowców. A uwierzcie mi, że cudownie jest zrzucić z siebie psychiczny ciężar.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025