REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# nad

01.10.2021 16:55

Handlowcy/sklepy chcą sprzedawać. Klienci chcą kupować. To kiego grzyba popieprzona "solidarność" utrudnia ludziom życie. P.S. Starałem się nie przeklinać, ale trudno.

# robol

02.10.2021 11:43

niech lepiej pis i ta cała ferajna wprowadzi dodatek za prace w niedziele np. minimum 50% stawki minimalnej dla pracujacych na umowy o prace czy zlecenie

Callas

04.10.2021 08:17

Nie wprowadzą, bo trzeba patolnie nierobów utrzymywać. Ludziom pracującym można tylko zabrać.

REKLAMA

# kasicka

07.10.2021 14:17

komunisci zabronili handlu, a sklepy dogadaly sie z poczta komunistow jak oszukac komunistow - panstwo z tektury

# Kej Kej

11.10.2021 16:26

Ja jako konsument chcę mieć możliwość zrobienia zakupów w niedzielę, bo czemu by nie? Niedziela to dzień taki sam jak każdy inny. Pracuję przez 7 dni w tygodniu, w zależności od grafiku. Pracuję po 12,a czasami po 24 godziny. I jeśli kończę pracę w niedzielę o godz 6.00 rano, to chcę zrobić zakupy. Nie będę ich robić przed rozpoczęciem pracy, tj. w piątek (cała sobotę pracuję) na niedzielę, by przetrwać do poniedziałku. Skoro ja pracuję, to pracownicy sklepów także mogą pracować. Taką pracę wybrali. Nie rozumiem po jakiego wała rząd się w to wtrąca. Ach, no tak - przecież jako jednostki społeczeństwa katolickiego musimy całą niedzielę umartwiać się nad słowami zasłyszanymi w kościele, by właściwie przeżyć w sobie słowa wypowiedziane przez pedofili w czarnych łachmanach.

# balon

18.10.2021 00:15

No i dobrze, bo widząc pełno aut na parkingu carrefoura, widać, ze ludzie tego potrzebują. Choć ja przeniosłem zakupy do aplikacji JOKR. Oszczędzam czas, dostawę mam w kilka minut, a ceny takie same jak w innych sklepach. Wręcz tradycyjne zakupy straciły dla mnie sens.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025