REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# bart17

28.10.2021 16:50

Zeby normalnie zyc i handlowac w tym panstwie z dykty, trzeba udawac ze sie jest pocztą. W dodatku , podobno za 3 miesiace maja to zlikwidowac, a juz myslalem ze normalność powoli wraca.

# Politycy to zlodzieje

28.10.2021 20:30

Spokojnie na pewno w przepisach pisanych na kolanie sa kolejne luki.

# Nikt

29.10.2021 08:16

Ciekawe, czy u Niemców też tak kombinują. Może kary są za małe.

REKLAMA

# Gunther

29.10.2021 23:30

#bart17 napisał(a) 28.10.2021 16:50
Zeby normalnie zyc i handlowac w tym panstwie z dykty, trzeba udawac ze sie jest pocztą. W dodatku , podobno za 3 miesiace maja to zlikwidowac, a juz myslalem ze normalność powoli wraca.
Za Odrą już nie państwo z dykty, tam brak handlu w niedziele to już dla ciebie super pomysł bo parku pełne rodzin i tacy uśmiechnięci, ohy i achy?
Typowa mentalność zakompleksionego, u siebie śmieci wyrzucać pod nogi ale w Niemczech papierek podniosę nawet nie swój i wyrzucę do kosza. To samo z szacunkiem do rozwoju relacji rodzinnych, czasu dla dzieci itd.

# sroka

04.11.2021 16:49

nie pamiętam już nawet kiedy robiłam w niedzielę zakupy, jakoś tak przywykłam że raz w tygodniu jadę do m1 i robię większe zakupy na cały tydzień i to wystarczy

# bart17

05.11.2021 16:22

#Gunther napisał(a) 29.10.2021 23:30
Za Odrą już nie państwo z dykty, tam brak handlu w niedziele to już dla ciebie super pomysł bo parku pełne rodzin i tacy uśmiechnięci, ohy i achy?
Typowa mentalność zakompleksionego, u siebie śmieci wyrzucać pod nogi ale w Niemczech papierek podniosę nawet nie swój i wyrzucę do kosza. To samo z szacunkiem do rozwoju relacji rodzinnych, czasu dla dzieci itd.
Gunther, spusc pare- jakos mnie nie jestes w stanie obrazic. W USA i UK i w reszcie cywilizacji nikt takich glupot nie wprowadza, bo tam liczy sie biznes. Przestan dyktowac innym kiedy maja pracowac i gdzie, po prostu.

REKLAMA

# Anita21

10.11.2021 21:01

Nie każdy ma czas żeby robić zakupy w tygodniu, więc dla wielu to wygoda. Ja coraz częściej zamawiam sobie zakupy z dostawą do domu. Wystarczyło zainstalować aplikację Jokr. W 15 minut kurier dostarcza i 7 dni w tygodniu działają. Kod NCA46F to 10 zł rabatu przy pierwszych zakupach za 30 zł, warto wypróbować.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA