Forum › Białołęka
# bart17 28.10.2021 16:50 |
|
Zeby normalnie zyc i handlowac w tym panstwie z dykty, trzeba udawac ze sie jest pocztą. W dodatku , podobno za 3 miesiace maja to zlikwidowac, a juz myslalem ze normalność powoli wraca.
|
# Politycy to zlodzieje 28.10.2021 20:30 |
|
Spokojnie na pewno w przepisach pisanych na kolanie sa kolejne luki.
|
# Nikt 29.10.2021 08:16 |
|
Ciekawe, czy u Niemców też tak kombinują. Może kary są za małe.
|
# Gunther 29.10.2021 23:30 |
|
#bart17 napisał(a) 28.10.2021 16:50 Za Odrą już nie państwo z dykty, tam brak handlu w niedziele to już dla ciebie super pomysł bo parku pełne rodzin i tacy uśmiechnięci, ohy i achy?Zeby normalnie zyc i handlowac w tym panstwie z dykty, trzeba udawac ze sie jest pocztą. W dodatku , podobno za 3 miesiace maja to zlikwidowac, a juz myslalem ze normalność powoli wraca. Typowa mentalność zakompleksionego, u siebie śmieci wyrzucać pod nogi ale w Niemczech papierek podniosę nawet nie swój i wyrzucę do kosza. To samo z szacunkiem do rozwoju relacji rodzinnych, czasu dla dzieci itd. |
# sroka 04.11.2021 16:49 |
|
nie pamiętam już nawet kiedy robiłam w niedzielę zakupy, jakoś tak przywykłam że raz w tygodniu jadę do m1 i robię większe zakupy na cały tydzień i to wystarczy
|
# bart17 05.11.2021 16:22 |
|
#Gunther napisał(a) 29.10.2021 23:30 Gunther, spusc pare- jakos mnie nie jestes w stanie obrazic. W USA i UK i w reszcie cywilizacji nikt takich glupot nie wprowadza, bo tam liczy sie biznes. Przestan dyktowac innym kiedy maja pracowac i gdzie, po prostu.Za Odrą już nie państwo z dykty, tam brak handlu w niedziele to już dla ciebie super pomysł bo parku pełne rodzin i tacy uśmiechnięci, ohy i achy? Typowa mentalność zakompleksionego, u siebie śmieci wyrzucać pod nogi ale w Niemczech papierek podniosę nawet nie swój i wyrzucę do kosza. To samo z szacunkiem do rozwoju relacji rodzinnych, czasu dla dzieci itd. |
# Anita21 10.11.2021 21:01 |
|
Nie każdy ma czas żeby robić zakupy w tygodniu, więc dla wielu to wygoda. Ja coraz częściej zamawiam sobie zakupy z dostawą do domu. Wystarczyło zainstalować aplikację Jokr. W 15 minut kurier dostarcza i 7 dni w tygodniu działają. Kod NCA46F to 10 zł rabatu przy pierwszych zakupach za 30 zł, warto wypróbować.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.