REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Rowerzysta tunelowy

03.03.2022 12:33

Z tych stacji nikt nie korzysta może bo współczesne rowey się nie psują a może bo pompki nie działają a narzędzia zardzewialy

# Henrykos

03.03.2022 12:53

Wobec tego jestem nikim, bo zdarza mi się używać. I nikim jest chłopak, który dwa dni temu naprawiał rower przy stacji na rogu Podleśnej i Gwiaździstej. I dziewczyna, która używała pompki przy pl. Wilsona (Słowackiego). Mów za siebie.

# Leon

03.03.2022 17:02

Żeby dla pedalarzy wszystkie drogi pozwężać, ścieżki porobić a oni i tak będą chodnikiem jeździć. Niedługo na Świętokrzyskiej będę z kijem chodził i w szprychy wkładał jak straż miejska nie pogoni tego bydła. Ścieżki po obu stronach ulucy o te debile po chodniku

REKLAMA

# senso2

03.03.2022 17:21

Kiedyś każdy rowerzysta miał pompkę i własny zestaw kluczy. Dziś potrzebuje "stacji napraw" za pieniądze podatników. Świat się cofa.

# rowerzysta tunelowy

04.03.2022 13:59

#Henrykos napisał(a) 03.03.2022 12:53
Wobec tego jestem nikim, bo zdarza mi się używać. I nikim jest chłopak, który dwa dni temu naprawiał rower przy stacji na rogu Podleśnej i Gwiaździstej. I dziewczyna, która używała pompki przy pl. Wilsona (Słowackiego). Mów za siebie.
Być może masz rację, ale taniej by było zamiast budowy tych "stacji " wydawać za darmo zestawy naprawcze dla biednych których na to nie stać.

# Kachna

05.03.2022 19:42

#Leon napisał(a) 03.03.2022 17:02
Żeby dla pedalarzy wszystkie drogi pozwężać, ścieżki porobić a oni i tak będą chodnikiem jeździć. Niedługo na Świętokrzyskiej będę z kijem chodził i w szprychy wkładał jak straż miejska nie pogoni tego bydła. Ścieżki po obu stronach ulucy o te debile po chodniku
Ty jesteś zdrowo pop ier do lo ny

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024