Forum › Bielany
# Rowerzysta tunelowy 03.03.2022 12:33 |
|
Z tych stacji nikt nie korzysta może bo współczesne rowey się nie psują a może bo pompki nie działają a narzędzia zardzewialy
|
# Henrykos 03.03.2022 12:53 |
|
Wobec tego jestem nikim, bo zdarza mi się używać. I nikim jest chłopak, który dwa dni temu naprawiał rower przy stacji na rogu Podleśnej i Gwiaździstej. I dziewczyna, która używała pompki przy pl. Wilsona (Słowackiego). Mów za siebie.
|
# Leon 03.03.2022 17:02 |
|
Żeby dla pedalarzy wszystkie drogi pozwężać, ścieżki porobić a oni i tak będą chodnikiem jeździć. Niedługo na Świętokrzyskiej będę z kijem chodził i w szprychy wkładał jak straż miejska nie pogoni tego bydła. Ścieżki po obu stronach ulucy o te debile po chodniku
|
# senso2 03.03.2022 17:21 |
|
Kiedyś każdy rowerzysta miał pompkę i własny zestaw kluczy. Dziś potrzebuje "stacji napraw" za pieniądze podatników. Świat się cofa.
|
# rowerzysta tunelowy 04.03.2022 13:59 |
|
#Henrykos napisał(a) 03.03.2022 12:53 Być może masz rację, ale taniej by było zamiast budowy tych "stacji " wydawać za darmo zestawy naprawcze dla biednych których na to nie stać.Wobec tego jestem nikim, bo zdarza mi się używać. I nikim jest chłopak, który dwa dni temu naprawiał rower przy stacji na rogu Podleśnej i Gwiaździstej. I dziewczyna, która używała pompki przy pl. Wilsona (Słowackiego). Mów za siebie. |
# Kachna 05.03.2022 19:42 |
|
#Leon napisał(a) 03.03.2022 17:02 Ty jesteś zdrowo pop ier do lo nyŻeby dla pedalarzy wszystkie drogi pozwężać, ścieżki porobić a oni i tak będą chodnikiem jeździć. Niedługo na Świętokrzyskiej będę z kijem chodził i w szprychy wkładał jak straż miejska nie pogoni tego bydła. Ścieżki po obu stronach ulucy o te debile po chodniku |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.