REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# ahaaaa

06.06.2014 16:25

Wybory? Dlatego autorka-radna zainteresowała się tematem? Czy może sama tam parkuje?

# kobra

06.06.2014 21:53

Czekamy na odpowiedź radnej.

# ciekawy

08.06.2014 06:18

I zaległa cisza.

REKLAMA

# erazm

08.06.2014 07:31

Szanowna Pani radna
rozumiem budowę, konieczność oddania tramwaju przed wyborami (zamiast metra które było w planach)
nie rozumiem tylko dlaczego w niedzielę od 7 rano jestem budzony przez koparki???
czy niedziela przestała być na Białołęce dniem wolnym od pracy i dniem do odpoczynku????

# Ilona Łącka

08.06.2014 14:05

Witam,
Zainteresowałam się tematem, gdyż będąc radną z I okręgu wyborczego zgłosili się do mnie mieszkańcy, którzy mieli parkingi w tym mmiejscu, zaniepokojeni ich likwidacją. Osobiście spotkałam się 1 kwietnia z zarządem RSM Praga (w obecności wiceburmistrza) i razem szuakaliśmy miejsca gdzie można byłoby te parkingi przenieść. Udało się wygospodarować takie miejsce z jak najmniejszą stratą dla mieszkańców :)
Nie mieszkam, ani nie parkuje w tych okolicach :)
Co do tramwaju to niestety czeka nas teraz cieżki czas remontów, ale za to już niedługo będziemy się wszyscy cieszyć ze zmian jakie zachodzą w naszej dzielnicy. Oczywiście zgadzam się z przedmówcą, że hałas w niedzielny poranek nie jest fajny. Postaram się interweniować w tej sprawie, tak aby w następnym tygodniu sytuacja się nie powtórzyła.
Pozdrawiam serdecznie życząc miłej niedzieli,
Ilona Łącka

# Robert

08.06.2014 21:20

O i takie wyjaśnienie w zupełności wystarcza. Pani Ilono, proszę nie zwracać uwagę na "pieniaczy". Pozdrawiam :)

REKLAMA

# Mieszkaniec Nagodziców

12.06.2014 11:17

Brawo, za takie inicjatywy! Tramwaj jest u nas bardzo potrzebny, ale miejsca postojowe również, więc dziękuję za to, że władze pomyślały, żeby dać coś w zamian likwidowanych miejsc.

# Winnica

12.06.2014 13:00

#Ilona Łącka napisał(a) 08.06.2014 14:05
Witam,
Zainteresowałam się tematem, gdyż będąc radną z I okręgu wyborczego zgłosili się do mnie mieszkańcy, którzy mieli parkingi w tym mmiejscu, zaniepokojeni ich likwidacją....
Pozdrawiam serdecznie życząc miłej niedzieli,
Ilona Łącka
Pani radna! Tu na forum zobowiązała się Pani do rozwiązania sprawy mieszkańców ul. Konwaliowej. Od 2 miesięcy przemilcza Pani starannie temat. Prosimy o odpowiedź, co w sprawie!

# Ilona Łącka

13.06.2014 10:47

Witam,
Winnica, proszę mi przypomnieć o jaka sprawę ul Konwaliowej chodziło, bo przeszukałam forum Echa i nie mogłam znaleźć. Jakoś chyba przeoczyłam, przepraszam, ale z chęcią odpowiem.
Pozdrawiam

REKLAMA

# Winnica

13.06.2014 20:58

Słabo pani pamięta. Proszę sprawdzićwątek: Warzelnicza, Myśliborska, Kępa Tarchomińska - trzy podstawówki w najbliższych latach?

# kobra

14.06.2014 18:01

Na razie w Winnicy przygotujcie się na tramwaj. Dzyń,dzyń !!!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024