Forum › Białołęka
# ahaaaa 06.06.2014 16:25 |
|
Wybory? Dlatego autorka-radna zainteresowała się tematem? Czy może sama tam parkuje?
|
# kobra 06.06.2014 21:53 |
|
Czekamy na odpowiedź radnej.
|
# ciekawy 08.06.2014 06:18 |
|
I zaległa cisza.
|
# erazm 08.06.2014 07:31 |
|
Szanowna Pani radna
rozumiem budowę, konieczność oddania tramwaju przed wyborami (zamiast metra które było w planach) nie rozumiem tylko dlaczego w niedzielę od 7 rano jestem budzony przez koparki??? czy niedziela przestała być na Białołęce dniem wolnym od pracy i dniem do odpoczynku???? |
# Ilona Łącka 08.06.2014 14:05 |
|
Witam,
Zainteresowałam się tematem, gdyż będąc radną z I okręgu wyborczego zgłosili się do mnie mieszkańcy, którzy mieli parkingi w tym mmiejscu, zaniepokojeni ich likwidacją. Osobiście spotkałam się 1 kwietnia z zarządem RSM Praga (w obecności wiceburmistrza) i razem szuakaliśmy miejsca gdzie można byłoby te parkingi przenieść. Udało się wygospodarować takie miejsce z jak najmniejszą stratą dla mieszkańców :) Nie mieszkam, ani nie parkuje w tych okolicach :) Co do tramwaju to niestety czeka nas teraz cieżki czas remontów, ale za to już niedługo będziemy się wszyscy cieszyć ze zmian jakie zachodzą w naszej dzielnicy. Oczywiście zgadzam się z przedmówcą, że hałas w niedzielny poranek nie jest fajny. Postaram się interweniować w tej sprawie, tak aby w następnym tygodniu sytuacja się nie powtórzyła. Pozdrawiam serdecznie życząc miłej niedzieli, Ilona Łącka |
# Robert 08.06.2014 21:20 |
|
O i takie wyjaśnienie w zupełności wystarcza. Pani Ilono, proszę nie zwracać uwagę na "pieniaczy". Pozdrawiam :)
|
# Mieszkaniec Nagodziców 12.06.2014 11:17 |
|
Brawo, za takie inicjatywy! Tramwaj jest u nas bardzo potrzebny, ale miejsca postojowe również, więc dziękuję za to, że władze pomyślały, żeby dać coś w zamian likwidowanych miejsc.
|
# Winnica 12.06.2014 13:00 |
|
#Ilona Łącka napisał(a) 08.06.2014 14:05 Pani radna! Tu na forum zobowiązała się Pani do rozwiązania sprawy mieszkańców ul. Konwaliowej. Od 2 miesięcy przemilcza Pani starannie temat. Prosimy o odpowiedź, co w sprawie!Witam, Zainteresowałam się tematem, gdyż będąc radną z I okręgu wyborczego zgłosili się do mnie mieszkańcy, którzy mieli parkingi w tym mmiejscu, zaniepokojeni ich likwidacją.... Pozdrawiam serdecznie życząc miłej niedzieli, Ilona Łącka |
# Ilona Łącka 13.06.2014 10:47 |
|
Witam,
Winnica, proszę mi przypomnieć o jaka sprawę ul Konwaliowej chodziło, bo przeszukałam forum Echa i nie mogłam znaleźć. Jakoś chyba przeoczyłam, przepraszam, ale z chęcią odpowiem. Pozdrawiam |
# Winnica 13.06.2014 20:58 |
|
Słabo pani pamięta. Proszę sprawdzićwątek: Warzelnicza, Myśliborska, Kępa Tarchomińska - trzy podstawówki w najbliższych latach?
|
# kobra 14.06.2014 18:01 |
|
Na razie w Winnicy przygotujcie się na tramwaj. Dzyń,dzyń !!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.