REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

bojkot ekstremistów

# Aborygen

07.04.2004 13:09

Wyrazy uznania dla Admina za wyrzucenie do Hydeparku kolejnego wątku rozpoczętego przez i dla ekstremistów.
Proponuję wszystkim forumowiczom bojkot tematów tego typu. Dyskusja z tymi typami nie ma sensu, o czym sam miałem okazję się przekonać wcześniej.

# Webster

09.04.2004 01:00

Aborygen: sam jesteś bejowski ekstremista, a że nie wystarczyło Ci konkretnych argumentów aby z niepodważalnymi racjami dyskutować - to już Twój problem. Jeśli nie widzisz sensu w dyskusji znaczy nie masz argumentów. A co do admina to nie pochlebiaj mu bo jak już słusznie zauważył mistrz w innym wątku może mu po prostu zależeć na ucinaniu "tych" wątków...
Okażę swoją wyższosć i nie będę nawoływał forumowiczów do bojkotu Twojej osoby.

# Aborygen

09.04.2004 08:51

Webster: Rzeczywiście udało ci się wywołać mnię do odpowiedzi, chociaż sam nawoływałem do bojkotu ciebie i twoich klakierów
To fakt, że nie widzę sensu w dyskusji z tobą. Głównie dlatego, że nie można liczyć z twojej strony na jakąkolwiek wymianę argumentów, która powinna być esencją każdej dyskusji. Potrafisz tylko wciąż powtarzać te same wyuczone, chamskie i prymitywne slogany, a wszelkie naukowe, bądź czysto ludzkie argumenty negujesz a'priori (patrz przedostatni wątek w hydeparku). I jeszcze te twoje teorie spiskowe dot. admina, lobby gejowskiego itp, to po prostu żenada. Admin jest w stosunku do ciebie wyjątkowo tolerancyjny mimo iż de facto łamiesz prawo nawołując do "polowania na czarownice".
Teraz już rzeczywiście kończę dyskusję z tobą i żegnam.

REKLAMA

# Webster

10.04.2004 00:25

Oj aborygien, aborygien, gdzie ja łamię prawo? i co adminowi do tego? zresztą nie ja pierwszy teorię lobby zamieściłem tutaj, ja się tylko z kimś zgodziłem (no tak za ciężko jest dla Cibei czytać ze zrozumieniem), a co do argumentów to na razie Ty nie umiesz ich wymieniać. A co do chamskich i prymitywnych sloganów to pokaż mi chociaż jeden.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025