Forum › Bemowo
# Bemózg 23.10.2014 10:00 |
|
Jak widzę brudasów handlujących na pchlim targu na Kole, to mam ochotę nazwać to "Fleja Market". Prawie jak w ingliszszsz...
|
# wolna_wola 23.10.2014 13:41 |
|
Bemózg:
Sądząc po Twoim komentarzu zjadłeś w nicku "z" - Bezmózg. Każdy zarabia jak może, a jak Ci to nie odpowiada to nie jeździj tam. |
# estetka 23.10.2014 17:13 |
|
Po co az tyle sarkazmu !!na kole trzeba bardzo uwazac , mnie ukradli klucze jak cos ogladalam , wiec oczy trzeba miec z tylu i z bokow no ale to wliczone w ryzyko, i nigdy nie wchodze do budy z antykami na tym bazarze ,to wyglada na bude paserow
|
# bemol 23.10.2014 17:56 |
|
Po co az tyle sarkazmu !!na kole trzeba bardzo uwazac , mnie ukradli klucze jak cos ogladalam , wiec oczy trzeba miec z tylu i z bokow no ale to wliczone w ryzyko, i nigdy nie wchodze do budy z antykami na tym bazarze ,to wyglada na bude paserow
|
# Bemózg 23.10.2014 21:04 |
|
Do "wolna_wola" - Ależ ja nie mam pretensji o handlowanie, handlarz to niezbędna w społeczeństwie profesja. Tylko dlaczego ci z Koła nie myją się? I do tego cuchną papierosami...
|
# Z WOLI 06.11.2014 14:27 |
|
A moze to tez taka manipulacja kupujacym - jestem brudny , biedny moze nie' umiem liczyc potrzebuje ciagle grosza na to czym mnie czuc wiec ole ole pozbede sie' szybko towaru ktos wspomnial te bude na Kole na bazarze wsrod tzw antykow na fotelu przykrytym "baranica" spal okropny typ w gaciach horror Kola uciekalam szybko..
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.