REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Bezpieczeństwo maszyn urządzeń

# Magdalena877

06.11.2015 18:50

Możecie polecić jakąś firmę zajmującą się bezpieczeństwem maszyn i urządzeń? Planuję otwarci firmy i potrzebuję kogoś kto się na tym zna. Póki co trafiłam na firmę Armex. Z tego co widziałam na ich stronie zajmują się analizą i oceną ryzyka, audytem maszyn oraz dostosowaniem ich do wymagań minimalnych. Jeśli ktoś z was korzystał kiedyś z usług tej firmy to bardzo proszę o informacje lub polecenie innej firmy. Zależy mi na pełnym profesjonalizmie a z tego co widzę Armex to zapewnia.

# romek3

08.12.2015 22:29

Armex z Raciborza to bardzo dobra firma, bo mają wieloletnie doświadczenia w tej branży. Zatrudnia fachowców. Warto skorzystać z jej usług.

# gosc

25.10.2016 09:18

a romek korzystales czy nie? szukam kogos sprawdzonego kto ma porządne referencje.

REKLAMA

# miramix

25.10.2016 09:33

z takich, które mają bardzo dobrą opinię i sprawdzone referencje na stronie firmowej to sprawdź sobie http://www.astor.com.pl/ Firma z bogatym doświadczeniem i długim stażem na polskim rynku. Mają w swojej ofercie wiele usług, które pomogą ci zautomatyzować produkcję i znacznie zmniejszyć nakłady pracy :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni