Forum › Warszawa
Bezpieczeństwo maszyn urządzeń
# Magdalena877 06.11.2015 18:50 |
|
Możecie polecić jakąś firmę zajmującą się bezpieczeństwem maszyn i urządzeń? Planuję otwarci firmy i potrzebuję kogoś kto się na tym zna. Póki co trafiłam na firmę Armex. Z tego co widziałam na ich stronie zajmują się analizą i oceną ryzyka, audytem maszyn oraz dostosowaniem ich do wymagań minimalnych. Jeśli ktoś z was korzystał kiedyś z usług tej firmy to bardzo proszę o informacje lub polecenie innej firmy. Zależy mi na pełnym profesjonalizmie a z tego co widzę Armex to zapewnia.
|
# romek3 08.12.2015 22:29 |
|
Armex z Raciborza to bardzo dobra firma, bo mają wieloletnie doświadczenia w tej branży. Zatrudnia fachowców. Warto skorzystać z jej usług.
|
# gosc 25.10.2016 09:18 |
|
a romek korzystales czy nie? szukam kogos sprawdzonego kto ma porządne referencje.
|
# miramix 25.10.2016 09:33 |
|
z takich, które mają bardzo dobrą opinię i sprawdzone referencje na stronie firmowej to sprawdź sobie http://www.astor.com.pl/ Firma z bogatym doświadczeniem i długim stażem na polskim rynku. Mają w swojej ofercie wiele usług, które pomogą ci zautomatyzować produkcję i znacznie zmniejszyć nakłady pracy :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.