Forum › Targówek
Auto używane leasing
# karkus 25.09.2018 09:37 |
|
No właśnie - możecie polecić jakichś sprzedawców? Interesuje mnie oferta https://www.master1.pl/ między innymi, bo mają opcję sprawdzenia historii pojazdu. W każdym razie jeszcze nie jestem na 100% zdecydowany, więc opinie i porady byłyby mile widziane. To będzie mój 1szy leasing, więc nie orientuje się co byłoby naprawdę korzystne.
|
# MaciekMaciek 25.09.2018 14:09 |
|
Ja mam auto w leasingu z Master1.pl i mogę Ci ich polecić. Ja w ubiegłym roku wziąłem u nich 3-letnią Insignię w kombi i jestem bardzo zadowolony. Załatwiałem wszystko w ich punkcie sprzedaży w Klaudynie. Sprzedawca bardzo konkretny i pomocny. Wszystko wyjaśnił na spokojnie, bo to był mój pierwszy leasing, więc miałem naprawdę dużo pytań. Samochód jak narazie też sprawuje się bez zarzutu, więc złego słowa nie mogę powiedzieć.
|
# dziewczyna 16.07.2019 13:27 |
|
Szczerze nie szłabym w leasing używanego samochodu, skoro nowe nie są już wcale drogie. Oczywiście są lepsze marki, takie jak BMW i za nie zapłacimy więcej, ale za to jaki prestiż otrzymujemy. Ja właśnie przeglądam w sieci ofertę salonu BMW Bawaria Motors i jestem zachwycona. A jeszcze seria 1 jest w fajnej promocji.
|
# wercki 22.07.2019 13:01 |
|
#dziewczyna napisał(a) 16.07.2019 13:27 jesteś jeszcze przed ? czy już po szczytowaniu !!!!!! matoleSzczerze nie szłabym w leasing używanego samochodu, skoro nowe nie są już wcale drogie. Oczywiście są lepsze marki, takie jak BMW i za nie zapłacimy więcej, ale za to jaki prestiż otrzymujemy. Ja właśnie przeglądam w sieci ofertę salonu BMW Bawaria Motors i jestem zachwycona. A jeszcze seria 1 jest w fajnej promocji. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.