Forum › Warszawa
aplikacja zakupowa korzystacie?
# wiktoriaaaaaaa 18.12.2021 11:29 |
|
Co sądzicie na temat takich aplikacji? Korzystacie?
|
# mateo 19.12.2021 00:32 |
|
Tak, a konkretnie to z aplikacji JOKR. Wygodnie, bo robię zakupy nawet leżąc z rana w łóżku. A do tego często mają fajne promocje jak teraz, gdzie z kodem JOKR można wyrwać dobry rabat na pieczywo.
|
# Martek4 20.12.2021 10:31 |
|
Dzisiaj zamawiałam przez Jokra, już wszystko mam w domu. Kupiłam kilka czekolad Lindt, kawę Jacobs, bakalie. Wystarczy wejść sobie w HITY, są promocje teraz na różne produkty właśnie do 26.12.
|
taurgq 21.12.2021 01:50 |
|
Za aplikacji zakupowych nie korzystam. Jak już to z pojedynczych stron takich jak https://esterydy.pl na których to zamawiam sterydy.
|
# suzystalenka 23.02.2022 22:53 |
|
Oczywiście, że korzystam :) Super sprawa. Polecam wszystkim E.Bonus Leclerc, z której korzystam regularnie. Szybka, prosta instalacja. Intuicyjna obsługa. Mnóstwo promocji, rabatów, kuponów - dla każdego coś miłego. Podane są daty od kiedy do kiedy obowiązują promocyjne ceny poszczególnych produktów, więc można sobie spokojnie wszystko posprawdzać. A w wolnej chwili można pobawic sie w zdrapki albo w kółko i krzyżyk (ja np. uwielbiam) i przy okazji upolować jakąś promocję albo dodatkowy kupon. Dla mnie bomba :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.