REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

angielski dla dzieci

# barbso

29.09.2016 22:05

Znacie jakies szkoły które prowadzą kursy dla dzieci?? Chętnie bym posłała mojego 4latka, ma angielski w przedszkolu i widzę ze mus ie to spodobało, ciągle coś tam mi śpiewa i nawet misiom robi lekcje angielskiego :D maż ma okazję wyjechać na kontrakt do Anglii na kilka lat i my pewnie też z nim pojedziemy, więc chciałabym syna też pod tym katem przygotowąc, żeby nie czuł się tam wyobcowany i tak to spora zmiana dla niego bedzie, polecicie jakiś kurs?

Piotrowska

14.10.2016 20:50

W szkole Sokrates prowadzą zajęcia dla maluchów. Grupy są małe, więc dzieci sporo są w stanie się nauczyć, no i panie mają podejście dobre, bo wiadomo, ze w tym wieku trzeba dzieci zachęcić do nauki przez zabawę.

# anglista

14.10.2016 22:13

Kurs dla 4 latka ??? Pogięło Cię kobieto ?? Zapisz go może na studia językowe.

REKLAMA

# Reina

30.10.2016 10:11

anglista dlaczego obrażasz autora wątku ? nie prosze pana nie pogięło jej . ona ma racje , bardzo dobrze robi ,ze chce zapisać dziecko na język , poza tym zajęcia dla takich maluszków są zawsze odpowiednio dostosowane , maluchy szybko sie ucząc języka , o wiele szybciej łapią niż dorośli . więc nie pisz takich głupot ,ze pogięło barbso bo jej nie pogięło . Moja córka , która ma 4 lata równiez chodzi na angielski ,z tym ze ona uczeszcza do szkoły językowej pi school , mamy tutaj blizej i z zajęc moja córka jak i ja jestesmy bardzo zadowolone

# zymik

27.11.2016 16:16

jeżeli taki kurs w formie zabawy i gier to czemu nie? poprzez zabawę można sporo sie nauczyć a małe dziecko lepiej się przyzwyczaja do języka...moim zdaniem jest to rewelacja! ciekawe czy jeszcze jakaś szkoła takie zajęcia? widać Pi School niezle sobie radzi z maluchami ;)

# wika51

13.08.2019 11:03

polecam bardzo dobrą szkołę www.elsinore-angielski.katowice.pl

REKLAMA

kingakolano

16.08.2019 20:05

Witam, jeżeli chodzi o edukację dziecka polecam szkołę EDISON która znajduje się w Warszawie na ul Królewicza Jakuba 69 (Wilanów) moja dwójka dzieci chodzi do tej szkoły i z uśmiechem na ustach uczęszczają na zajęcia polecam

# kamiszka

30.08.2019 12:44

Również polecam Szkołę językową Edison na Wilanowie. Fajna atmosfera, łatwa adaptacja i dobre rezultaty. Moja córka bardzo jest bardzo zadowolona.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025