REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0
Forum › Praga Północ

REKLAMA

pan materac 08-2026 2pan materac 08-2026 0

ABSOLWENCI I UCZNIOWIE WŁADYSŁAWA IV !!!

# qwerty

08.08.2003 22:25

Jestem uczniem gimnazjum przy liceum im. Władysława IV na Jagiellońskiej. Drodzy absolwenci, czy też obecni uczniowie szkoły, może wiecie coś więcej o budynku szkolnym, o nauczycielach - jakieś tajemne przejścia :) czy coś takiego (czytałem np. wypowiedź jednej absolwentki, która pisała, że za pracownią chemiczną jest jakieś przejście do budynku sąsiadującego ze szkołą od strony Jagiellońskiej...). Chciałbym po prostu wiedzieć coś więcej o swojej szkole, chciałbym dowiedzieć się o niej czegoś ciekawego...A wiecie może co jest na strychu, bo jakoś nie miałem okazji tam wejść nigdy (Prof. Sowiński kiedyś obiecał, że nam pokaże, ale nic z tego nie wyszło)? A może wie ktoś, skąd wziąć plany budynku (może jest na nich coś ciekawego?)? Pozdrawiam!

# emio

11.08.2003 10:02

Ponad 10 lat temu na strychu harcerze chcieli coś zrobić dla siebie, ale przepisy nie pozwoliły. Byłem tam i na wieży przy innej okazji - klucze były u ciecia, wystarczyło go zagadać. Na strychu jest strasznie brudno (ptaki robią pod siebie).
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

autoreklama tustolica 3autoreklama tustolica 0
Wstąp do księgarni

REKLAMA

atal zakatek harmonia 1atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

Najnowsze informacje na Tu Praga Północ

REKLAMA

norblin lipiec 02 2norblin lipiec 02 0

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni