REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

A cóż to była za impreza.....

# Matt Riggs

17.05.2003 16:55

......wczoraj przed osiedlem na Stefanika ?

# Duśka

17.05.2003 20:12

Dzisiaj byłam u koleżanki na Pajdaka i też mi mówiła o tym. Tak się podobno przekonuje Polaków do Unii. Grochówką z kotła i pozostawionym bałaganem. Nie dość, że zrobiono to w dzień powszedni po południu , to jeszcze nigdzie o tym nie informowano. Nie widziałam ani jednej ulotki. Nic to, ja i tak będę głosowała na TAK. Duśka

# Vladymir

18.05.2003 23:37

Ja i moja rodzina zagłosujemy na TAK, bo chcemy dobrej prespektywy dla naszych dzieci. A ten festyn ? Byłem tam, orkiesrta wojskowa grała melodie filmowe, tłumy zadeptaly elegancki trawnik, urządzany tam staraniem wojskowej administracji osiedla w zeszłym roku, a informacji nie było żadnej, wg zasady, że wszystkiego mozna się domyślić...

REKLAMA

# NN

19.05.2003 12:01

O, kurcze, ludzie tak są spragnieni festynów, że gdy widzą jakiś to także chcą w nim uczestniczyć. A kto powiedział, że to impreza otwarta!?

ania

19.05.2003 13:20

Informacji nie było, bo to był piknik integracyjny dla mieszaknców osiedla Stefanika. Żadna Unia i jak powiedział NN - impreza zamknięta biletowana. Na drugi dzień mieszkańcy teren porządkowali. A koleżanka z Pajdaka chyba nie pamięta jak ich rada osiedla urządzała takie pikniki. Najpierw dowiedzcie sie o co chodzi, a potem wieszajcie psy.

# Matt Riggs

19.05.2003 21:11

Aniu, a gdzie tu wisi jakiś pies ?

REKLAMA

# Dorota od Michasia

19.05.2003 22:43

Rappaport mówił, że w tartaku ;)))

# Piotrek z Odkrytej

20.05.2003 09:53

W tartaku tak, ale on był żywy, bo miała go Rozencwajgowa (chyba dobrze pamietam), no i on był żywy.

# Piotrek z Odkrytej

20.05.2003 09:53

Chyba nawet bardzo był żywy, bo napisałem to dwa razy.

REKLAMA

# nickx

20.05.2003 10:18

I do tego mordę lizał. Fajne były te kabarety.

# Tomasz

20.05.2003 14:26

Impreza była osiedlowa, a Unia przy okazji, żeby było ciekawiej. Dzieciakom się podobało, poza tym był pan z Policji od spraw młodzieży i panie z Fundacji Dzieciom. Były baloniki, konkursiki, i nagrody dla dzieci. Ogólnie super!! Grochówka Mniam!! choć nie dla wszystkich starczyło.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni