Forum › Białołęka
A cóż to była za impreza.....
# Matt Riggs 17.05.2003 16:55 |
|
......wczoraj przed osiedlem na Stefanika ?
|
# Duśka 17.05.2003 20:12 |
|
Dzisiaj byłam u koleżanki na Pajdaka i też mi mówiła o tym. Tak się podobno przekonuje Polaków do Unii. Grochówką z kotła i pozostawionym bałaganem. Nie dość, że zrobiono to w dzień powszedni po południu , to jeszcze nigdzie o tym nie informowano. Nie widziałam ani jednej ulotki. Nic to, ja i tak będę głosowała na TAK. Duśka
|
# Vladymir 18.05.2003 23:37 |
|
Ja i moja rodzina zagłosujemy na TAK, bo chcemy dobrej prespektywy dla naszych dzieci. A ten festyn ? Byłem tam, orkiesrta wojskowa grała melodie filmowe, tłumy zadeptaly elegancki trawnik, urządzany tam staraniem wojskowej administracji osiedla w zeszłym roku, a informacji nie było żadnej, wg zasady, że wszystkiego mozna się domyślić...
|
# NN 19.05.2003 12:01 |
|
O, kurcze, ludzie tak są spragnieni festynów, że gdy widzą jakiś to także chcą w nim uczestniczyć. A kto powiedział, że to impreza otwarta!?
|
ania 19.05.2003 13:20 |
|
Informacji nie było, bo to był piknik integracyjny dla mieszaknców osiedla Stefanika. Żadna Unia i jak powiedział NN - impreza zamknięta biletowana. Na drugi dzień mieszkańcy teren porządkowali. A koleżanka z Pajdaka chyba nie pamięta jak ich rada osiedla urządzała takie pikniki. Najpierw dowiedzcie sie o co chodzi, a potem wieszajcie psy.
|
# Matt Riggs 19.05.2003 21:11 |
|
Aniu, a gdzie tu wisi jakiś pies ?
|
# Dorota od Michasia 19.05.2003 22:43 |
|
Rappaport mówił, że w tartaku ;)))
|
# Piotrek z Odkrytej 20.05.2003 09:53 |
|
W tartaku tak, ale on był żywy, bo miała go Rozencwajgowa (chyba dobrze pamietam), no i on był żywy.
|
# Piotrek z Odkrytej 20.05.2003 09:53 |
|
Chyba nawet bardzo był żywy, bo napisałem to dwa razy.
|
# nickx 20.05.2003 10:18 |
|
I do tego mordę lizał. Fajne były te kabarety.
|
# Tomasz 20.05.2003 14:26 |
|
Impreza była osiedlowa, a Unia przy okazji, żeby było ciekawiej. Dzieciakom się podobało, poza tym był pan z Policji od spraw młodzieży i panie z Fundacji Dzieciom. Były baloniki, konkursiki, i nagrody dla dzieci. Ogólnie super!! Grochówka Mniam!! choć nie dla wszystkich starczyło.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.