REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bezpieczeństwo

Policyjne małżeństwo uratowało kobietę. "W dniu wolnym"
REKLAMA

źródło: Wikimedia Commons / Panek


REKLAMA

Policyjne małżeństwo uratowało kobietę. "W dniu wolnym"

W niedzielę 10 czerwca jadący mostem Skłodowskiej-Curie Anna i Krzysztof Kaczmarczykowie zauważyli młodą kobietę...

REKLAMA
REKLAMA
...stojącą za barierkami ochronnymi. Natychmiast zatrzymali auto, podbiegli do niej i siłą wciągnęli na chodnik. Następnie wezwali na miejsce karetkę pogotowia, która zabrała 22-latkę do szpitala. Małżeństwo zachowało zimną krew i zachowało się niezwykle profesjonalnie dzięki doświadczeniu wyniesionemu ze służby... w policji.

Anna Kaczmarczyk jest sierżantem sztabowym z 10-letnim doświadczeniem. Na co dzień służy w Komendzie Rejonowej Policji Warszawa VI, obejmującej Pragę, Targówek i Białołękę. Jej mąż Krzysztof to starszy sierżant z żoliborskiego komisariatu; w policji od sześciu lat.

(tcz)


REKLAMA
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
  • Poleć
  • Udostępnij
  • Polub Tu Białołęka



REKLAMA





Ten tekst nie ma jeszcze komentarzy na forum. Twój może być pierwszy...


  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (tj. adresu IP, który zapisze się automatycznie) przez Echo Media Plus sp. z o.o. z siedzibą w Legionowie, ul. Wspólna 3.
Niniejsza zgoda jest warunkiem koniecznym do skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
Dane osobowe są przetwarzane w sposób zapewniający ich bezpieczeństwo i poufność. Z Inspektorem Ochrony Danych można kontaktować się mailowo pod adresem poczty elektronicznej: rodo@gazetaecho.pl.
Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie celu ich podania, tj. skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl.
W tym wypadku nie jest możliwe wycofanie zgody na przetwarzanie danych osobowych w postaci adresu IP.
Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

komentarz: 


Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b].
Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i].
Na końcu kursywy wpisz [/i].
 Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora: 
adres url:
tytuł: 
adres e-mail:
tytuł: 

nick: 
hasło: 
powtórz hasło: 
e-mail: 
data urodzenia: 
płeć: 

REKLAMA


REKLAMA


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


więcej
REKLAMA
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ogłoszenia drobne

Kursy, szkolenia
 Anglistka po pobycie W.Brytanii, ODKRYTA 40 zł/60 min, 603- 291-651

Antyki
 Antyki meble obrazy srebra platery brązy książki pocztówki medale odznaczenia szable bagnety orzełki ryngrafy tel. 601-336-063

Inne nieruchomości sprzedam
 Mam do sprzedania miejsce postojowe w garażu podziemnym przy ulicy Zgrupowania Żmija 17, miejsce nr 1. Powierzchnia miejsca 11 m2, plus pusta powierzchnia obok miejsca 6 m2 co daje razem 17 m2. Pełna własność. Cena 17 000 zł. tel: 784 667 597 mail waldek@globex.pl

Usługi transportowe
 Szukasz transportu na wycieczkę, dla gości weselnych, wyjazdów firmowych, integrcyjnych, uroczystości pogrzebowych itp? Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Bowi-trans. W swojej ofercie posiadamy pojazdy od 7-50 miejsc siedzących. Wszystkie mają nienaganny stan techniczy oraz wizualny. Nasi kierowcy charakteryzują się długoletnim doświadczeniem w swojej pracy. Z nami podróż przebiegnie szybko i bezproblemowo. Zapraszam do kontaktu!


TU dodaj swoje ogłoszenie
ZA DARMO w necie
ZA GROSZE w gazetach lokalnych
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Najnowsze wydanie

REKLAMA
© WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych zachowań użytkowni­ków. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. Ustawienia dotyczące cookies można zmienić w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
REKLAMA
REKLAMA