REKLAMA
REKLAMA

Bezpieczeństwo

Policyjne małżeństwo uratowało kobietę. "W dniu wolnym"
REKLAMA

źródło: Wikimedia Commons / Panek


REKLAMA

Policyjne małżeństwo uratowało kobietę. "W dniu wolnym"

W niedzielę 10 czerwca jadący mostem Skłodowskiej-Curie Anna i Krzysztof Kaczmarczykowie zauważyli młodą kobietę...

REKLAMA
REKLAMA
...stojącą za barierkami ochronnymi. Natychmiast zatrzymali auto, podbiegli do niej i siłą wciągnęli na chodnik. Następnie wezwali na miejsce karetkę pogotowia, która zabrała 22-latkę do szpitala. Małżeństwo zachowało zimną krew i zachowało się niezwykle profesjonalnie dzięki doświadczeniu wyniesionemu ze służby... w policji.

Anna Kaczmarczyk jest sierżantem sztabowym z 10-letnim doświadczeniem. Na co dzień służy w Komendzie Rejonowej Policji Warszawa VI, obejmującej Pragę, Targówek i Białołękę. Jej mąż Krzysztof to starszy sierżant z żoliborskiego komisariatu; w policji od sześciu lat.

(tcz)


LINKI SPONSOROWANE
  • Poleć
  • Udostępnij
  • Polub Tu Białołęka



REKLAMA





Ten tekst nie ma jeszcze komentarzy na forum. Twój może być pierwszy...


  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (tj. adresu IP, który zapisze się automatycznie) przez Echo Media Plus sp. z o.o. z siedzibą w Legionowie, ul. Wspólna 3.
Niniejsza zgoda jest warunkiem koniecznym do skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
Dane osobowe są przetwarzane w sposób zapewniający ich bezpieczeństwo i poufność. Z Inspektorem Ochrony Danych można kontaktować się mailowo pod adresem poczty elektronicznej: rodo@gazetaecho.pl.
Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie celu ich podania, tj. skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl.
W tym wypadku nie jest możliwe wycofanie zgody na przetwarzanie danych osobowych w postaci adresu IP.
Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

komentarz: 


Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b].
Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i].
Na końcu kursywy wpisz [/i].
 Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora: 
adres url:
tytuł: 
adres e-mail:
tytuł: 

nick: 
hasło: 
powtórz hasło: 
e-mail: 
data urodzenia: 
płeć: 

REKLAMA




REKLAMA


więcej
REKLAMA
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ogłoszenia drobne

GIEŁDA SĄSIADÓW - TANIO KUPIĘ
 SKUP AUT WARSZAWA DOJAZD DO KLIENTA UMOWA KUPNA SPRZEDŻY INTERESUJE NAS KAŻEDE AUTO TEL 739-222-111 e-mail 24skup@wp.pl ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ www.autoskupwawa.pl

Nauka
 Wiem jak skutecznie i szybko nauczyć Cię mówić i rozumieć po niemiecku. Specjalizuję się w nauce PRAKTYCZNEGO zastosowania języka niemieckiego - w pracy, w życiu... Ucząc się przez Skype musisz używać Twojego słuchu i wzroku. Dzięki temu poradzisz sobie w przyszłości w rozmowie telefonicznej, będziesz rozumieć co mówią w radio, telewizji oraz przez głośniki na dworcu lub lotnisku. W JAKI SPOSÓB JA UCZĘ? Nauczanie języka to moja pasja. Jeśli naprawdę zależy Ci na tym, aby mówić i rozumieć po niemiecku, to zapraszam na moje kursy. Dzięki mnie wyjście z nowymi kolegami, koleżankami z pracy na piwo nie będzie powodem do stresu. Czekam na Twojego maila lub telefon od Ciebie! Pozdrawiam Jolanta Lektor z pasją Mój mail: jolanta.niemiecki@interia.pl Mój telefon: 790 701 508 PS 1 UWAŻAJ Specjalizuję się w niemieckim dla tych, którzy pracują w Polsce, w Niemczech, Austrii. Nie czekaj i umów się na bezpłatne zajęcia próbne: www.niemiecki-skype.pl

Szukam pracy
 Jestem doświadczoną opiekunką osób starszych. Szukam pracy na terenie Żoliborza lub Bielan. tel. 604-055-760

Nieruchomości
 Otrzymałeś spadek/udział który generuje koszty? Odkupimy Twój udział we współwłasności: - mieszkania, - domu, - działki Masz problem z porozumieniem się z innymi współwłaścicielami? Załatwimy wszelkie formalności. Skontaktuj się z nami: Tel: 571-360-354 www.citihaus.pl


TU dodaj swoje ogłoszenie
ZA DARMO w necie
ZA GROSZE w gazetach lokalnych
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Najnowsze wydanie

REKLAMA
© WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych zachowań użytkowni­ków. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. Ustawienia dotyczące cookies można zmienić w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.