Rozwiązanie w miarę proste,sensowne i niskokosztowe. W związku z tym niemożliwe do realizacji przez tępawą bufetową, PO i Rafalalę Czaskowskiego. Ten ostatni będzie się skupiał na walce z "faszyzmem",chociaż jako żywo,ostatni faszysta był widziany tylko w Tusk Vision Network. I na homoparadach
O kibicach Wisły Kraków to nic nie wiem,ale parada faszystów w Warszawie chroniona przez kaczystowską policję to była ta z gołymi facetami z tęczowymi piórami w tyłkach?
Dzięki,zawsze wiedziałem,że homosie mają tendencje faszystowskie i normalności nie tolerują
O kurde,a ja myślałem,że jedyni faszyści to 5 dupków z TVN,których przekupiono wafelkami,a potem sfilmowano i pokazano publice.
O kibicach Wisły Kraków to nic nie wiem,ale parada faszystów w Warszawie chroniona przez kaczystowską policję to była ta z gołymi facetami z tęczowymi piórami w tyłkach?
Dzięki,zawsze wiedziałem,że homosie mają tendencje faszystowskie i normalności nie tolerują
No to może to ekolodzy byli? Oni też mają zwyczaj terroryzowania normalnych ludzi,ergo,są faszystami. No i ja ich uważam za zera. Podobnie jak rowerzystów
Ale mógłby dowozić ludzi do Górc nie dojeżdżając do linii dwutorowej i tam kończyć bieg, szybciej nim dojechać do II linii metra przy Wola Parku - to rzut kamieniem.
A jakby jeszcze się jescze dało tą linię zelektryfikować , kawałkami dodać 2 tor i przedłużyć przez Łomianki do Czosnowa , albo dobudować do odnogę do Leszna ...
Tak , to chyba jedyna realna opcja - przesiadka przy Wola Parku do metra. Jakby to się jeszcze dało zrobić zejście do metra jednymi schodami albo pochylnią...
A jakby jeszcze się jescze dało tą linię zelektryfikować , kawałkami dodać 2 tor i przedłużyć przez Łomianki do Czosnowa , albo dobudować do odnogę do Leszna ...

Dodaj samodzielnie on-line
Forum
Lista forów dyskusyjnych:
dojedziemy najpóźniej za:
dni
godzin
minut
sekund
Ogłoszenia drobne
Działkę budowlaną sprzedam
• Sprzedam działkę budowlaną w Bogdanach k.
Dam pracę
• Warszawa ul.
Lokal użytkowy do wynajęcia
• Do wynajęcia dwupoziomowy lokal biurowy 70 m2 na Jelonkach przy ul.
Kupię części
• Do Fiata 125+PRL: