Wystarczy poczytać chociażby komentarze zamieszczone na facebooku lub pod artykułami zamieszczonymi w ToiOwo, wszędzie ten sam niemal identyczny styl komentarzy mający jeden cel ośmieszenie niepokornych
Doświadczyłem tego osobiście, najpierw było wyśmiewanie i negowanie każdego niepochlebnego komentarza który zamieściłem, następnie były zamieszczone komentarze podpisane moim nickiem których oczywiście nie byłem autorem, szybko to się skończyło bo każdy komentarz którego nie byłem autorem dementowałem, następnie były próby straszenia sądem ponieważ to ja rzekomo podszyłem się pod nicka którego używam od lat
Także szybko zakończyłem sprawę bo dotarłem do swoich archiwalnych postów które pisałem lata temu
To nie jest robota jakiegoś frustrata, to wyglądało na zmasowaną akcję walki z niepokornymi, wypisz wymaluj aparat propagandy w akcji
Boję się że projekt ograniczenia wydawania gazetek agitek jak je nazywam nic nie da, cała walka przeniesie się do portali społecznościowych gdzie nastąpi wysyp wirtualnych bytów propagandowych

Czyli cenzurują. Wszak laurka i obrazek musi pozostać nieskalany... prawdą.
To też element walki

Dodaj samodzielnie on-line
Forum
Lista forów dyskusyjnych:
Ogłoszenia drobne
Komputery
• A A Tani Serwis 24h Dojazd 0zł 504-617-837
Fauna i flora
• Pilna pożyczka bez protokołu Jestem finansistą,
Usługi motoryzacyjne
• Holowanie 513-606-666
Różne