Józek chyba cie pogieło a komunikacja z Jabłonną i Modlinską ?
Drugi scenariusz: osoba pracuje przy trasie kursowania Transluda. W miesiącu jest 20 dni pracujących cena biletu na Transluda 4 zł, bo osoba pracuje nie dalej niż rondo Starzyńskiego. Miesięcznie na bilety wydane zostanie 160 zł. Bilet miesięczny ZTM kosztuje 180. Po co więc płacić ZTM dotacje, którą się nie opłaca, nie lepiej dopłacać do Transluda?

Pierwszy scenariusz osoba osoba która sporadycznie jeździ do Warszawy: Bilet na Transluda do centrum stolicy kosztuje 4 czy 4,5. 20-minutowy na czerwoniaka kosztuje 3,2 i dojedziemy ledwo co do granic Warszawy. Żeby czerwoniakiem dojechać do centrum musimy kupić bilet za 9 złotych i się przesiadać.
Drugi scenariusz: osoba pracuje przy trasie kursowania Transluda. W miesiącu jest 20 dni pracujących cena biletu na Transluda 4 zł, bo osoba pracuje nie dalej niż rondo Starzyńskiego. Miesięcznie na bilety wydane zostanie 160 zł. Bilet miesięczny ZTM kosztuje 180. Po co więc płacić ZTM dotacje, którą się nie opłaca, nie lepiej dopłacać do Transluda?
Musiałoby mnie zdrowo pop...ć aby za 20 zł miesięcznie taniej zrobić sobie takie kuku
Za 20 zł miesięcznie więcej mam NIELIMITOWANĄ ilość przejazdów po całej Warszawie plus wszystkie okoliczne podwarszawskie miejscowości plus dojazdy pociągami Kolei Mazowieckich i WKD w obrębie Warszawy i okolic
Musiałoby mnie zdrowo pop...ć aby za 20 zł miesięcznie taniej zrobić sobie takie kuku
Większość ludzi na bilecie za 180 zł dojeżdża do pracy, zakupy czy kina
Większość ludzi na bilecie za 180 zł dojeżdża do pracy, zakupy czy kina

To jest kpina aby w 55tyś mieście nie było kina, był tylko jeden zapyziały basen a po większe zakupy trzeba jechać do Warszawy, trzeba upaść też na głowę aby z miłości do lokalnych przedsiębiorców kupić bilet tylko na jedną linię praktycznie w cenie biletu "na wszystko"
Dla mnie ten ciąg postów to jest artykuł sponsorowany

Dodaj samodzielnie on-line
Forum
Lista forów dyskusyjnych:
Ogłoszenia drobne
Szukam pracy
• oferta pozyczki pomiedzy osobami w ciagu 24 godzin (credit123alior@
Nauka
• Witaj !
Turystyka
• Zapraszamy dzieci w wieku szkoły podstawowej na kolonie podczas wakacji 2019.
Kursy, szkolenia
• Startujemy z nowymi grupami tanecznymi w Centrum Tańca Blanka Winiarska - Łomianki.
Czytaj także